Denise Rifai a călcat peste cuvântul tatălui. „O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta”

Denise Rifai a călcat peste cuvântul tatălui. „O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta”
Denise Rifai este în acest moment una dintre cele mai iubite prezentatoare ale României. Și puțini sunt cei care reușesc să-i facă față când sunt invitați la emisiunea ei, de la Kanal D.

Chiar dacă a terminat ASE-ul, Denise Rifai a fost permanent atrasă de radio și televiziune.

Denise Rifai a călcat peste cuvântul tatălui. „O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta”

Când a primit oferta de a se alătura echipei Kanad D pentru a modera emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, vedeta a spus un „da” hotărât, din toată inima. A crezut de la bun început în acest proiect și se pare că nu a greșit cu nimic. ”Decizia de a mă alătura echipei Kanal D a venit imediat ce am descoperit formatul emisiunii pe care o voi realiza.

Am spus: „Da!” cu tot sufletul și asta pentru că eu cred foarte mult în proiectul în care voi fi implicată. Va fi un produs unic pe piața media din România. În momentul acesta, nu vă pot oferi mai multe detalii despre emisiune, dar pot să vă spun că eu voi rămâne aceeași Denise Rifai”, a mărturisit vedeta tv cu ceva timp în urmă.

„De la tata cred că sunt atât de puternică”

Doar că această decizie l-a supărat foarte mult pe tatăl ei, care și-a dorit enorm ca fiica lui să nu aibă nici o legătură cu presa. În timp însă, se pare că a devenit extrem de mândru. ”Tatăl meu este iordanian. Este arab, dar cetățean român de o viață. A venit în România și a studiat arhitectura, deci sunt fată de arhitect.

Acum asta face în România. E un tip fain, așa, tata. Nu prea vreau să vorbesc așa prea multe despre familia mea. Le datorez foarte multe părinților mei. Am avut o educație foarte dură. De la tata cred că sunt atât de puternică. Îi respect foarte mult. Eu sunt crescută într-o familie foarte clasică și conservatoare. La noi, la arabi este o vorbă: ”părintele este peste capul tău”.

Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă. O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta, pentru că îl supăr foarte tare”, a vorbit Denise despre cele mai dragi ființe ale sale.

„Dumnezeu mi l-a trimis și acum e mâna mea dreaptă”

Într-un interviu acordat Radio Impuls, Denise Rifai a vorbit pentru prima dată de fratele ei, Murad, pe care pur și simplu îl adoră. Și care, este unul dintre marii fani ai Rapidului. ”Mi-am dorit foarte mult un frățior. Aveam 7 ani când a apărut și mi-a plăcut că eu am putut să-i dau prenumele, ceea ce mi s-a părut o mare onoare.

Mi l-am dorit foarte mult, Dumnezeu mi l-a trimis și acum e mâna mea dreaptă. (…) Parcă e copilul meu. Îmi doresc foarte mult copii. E realmente când crești tu pe cineva, când petreci mult cu cineva sau când îi dai tu din energia ta. Îl vezi și nu mai ai nevoie de cuvinte. Te înțelege, te simte și lucrurile se întâmplă”, a mărturisit bruneta.

Sursă foto:  fanatik, instagram