În sfârșit, vom afla răspunsuri la întrebări pe care ni le-am pus și nu am aflat până acum nimic. Denise Rifai, noua vedetă Kanal D, pregătește un nou interviu memorabil, în ediția cu numărul doi a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de azi, 13 octombrie, de la ora 23.00. La prima emisiune, Denise Rifai a bătut la audiență PRO TV, cu Elena Udrea.

Denise Rifai dă lovitura și în această seară

„V-am promis o toamnă altfel. Vă invit marți, de la ora 23.00, să urmăriți «40 de întrebări cu Denise Rifai», la Kanal D, să aflăm împreună răspunsurile, reacțiile Vioricăi Dăncilă la acele teme care ne-au preocupat pe mulți dintre noi”, a declarat Denise Rifai, înainte de emisiune.

Invitata  din această seară este Viorica Dăncilă care va răspunde maratonului de întrebări. De pildă: ”V-a jignit vreodată Liviu Dragnea? Sunteți ipocrită? Ați meritat funcția de premier? Aveți intervenții estetice? Care este cea mai scumpă broșă pe care o aveți în garderobă? I-a găsit premierul Dăncilă loc de muncă fiului? De ce făceați atâtea gafe?”

Vedeți o parte din răspunsurile Vioricăi Dăncilă în PROMO de mai jos și nu ratați emisiunea completă în această seară, începând cu ora 23:00, la Kanal D.

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, format internațional

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” este inspirată după un format internațional. Aduce în fața publicului larg, sub lumina reflectoarelor, personalități din diverse domenii de activitate. Invitații jurnalistei Denise Rifai se vor dezvălui în fața publicului într-un maraton de 40 de întrebări menite să facă lumină în ceea ce privește aspecte dintre cele mai diverse ale parcursului profesional, dar și personal al acestora. Invitații au la dispoziție 2 minute, pentru fiecare intrebare, pentru a răspunde.

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” poate fi urmărită în fiecare marți, începând cu ora 23:00, numai la Kanal D.

Cine este invitatul Denisei Rifai

Viorina Dăncilă a fost președinte al Partidului Social Democrat, care a ocupat funcția de prim-ministru al României de la 29 ianuarie 2018 până la 4 noiembrie 2019. Este prima femeie din istoria României care a deținut această funcție. De altfel, Viorica Dăncilă a fost candidatul PSD pentru alegerile prezidențiale din 2019. Fostul premier al României a pierdut alegerile prezidențiale pe 24 noiembrie 2019. Aceasta a pierdut în al doilea tur de scrutin, în care a obținut peste 33,91% din voturi, împotriva președintelui actual Klaus Iohannis.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri