Denise Rifai îl ia la întrebări pe fostul ei patron

Denise Rifai îl ia la întrebări pe fostul ei patron
Denise Rifai își dădea demisia acum un an de la Realitatea TV. Acum realizează cu succes o altă emisiune, la altă televiziune. Urmărorul invitat este nimeni altul decât fostul ei patron. Să vedem dacă aflăm mai multe amânunte despre această despărțire neașteptată.

O demisie surprinzătoare, unde altundeva?, pe Facebook. Acum un an, jurnalista Denise Rifai anunţa public demisia de la Realitatea TV. Motiva decizia prin faptul că între ea, în calitate de jurnalist, şi „noua linie editorială a postului“ a apărut incompatibilitatea.

Denise Rifai îl ia la întrebări pe fostul ei patron

Denise Rifai îl ia la întrebări pe fostul ei patron

Denise Rifai scria anul trecut, pe vremea asta că își dă demisia de la postul de televiziune Realitatea TV unde realiza emisiunea ”Legile puterii”, scrie capital.ro.

„Ştiu că mă aşteptaţi să fim împreună la «Legile Puterii». Mai ales acum, într-o astfel de situaţie când România este într-o criză despre care nimeni nu poate spune cum şi mai ales când se va încheia“, şi-a început ea textul.

„O să vă spun şi dumneavoastră ce am hotărât încă înainte de a intra în emisie. Am decis să demisionez de la Realitatea şi este un act Unilateral. Iar motivul este unul cât de poate de simplu: între mine ca jurnalist şi noua linie editorială a postului s-a instalat o incompatibilitate evidentă“, a scris Denise Rifai pe Facebook.

Denise Rifai a mărturisit atunci că nu poate lucra în noul climat, dar şi că Realitatea TV, „care astăzi nu mai e“ îi va rămâne în suflet.

„Eu sunt Denise Rifai, moderator si realizator al emisiunii «Legile Puterii». Şi aşa o să rămân! Şi nu pot lucra ca profesionist şi om care am trăit zi de zi prin emisiunea pe care o realizam, în acest nou climat pe care cu siguranţă l-aţi remarcat şi dvs. Plec aşadar de la noua Realitatea Plus, dar cu acea Realitatea TV care astăzi nu mai e, în suflet! Sunt mulţumită că am avut parte de 9 ani de activitate jurnalistică aşa cum scrie la carte, în această televiziune.

În toţi anii aceştia, a fost o insulă de independenţă jurnalistică. Poate singura!“. La finalul textului său, Rifai le-a promis „iubiţilor ei telespectatori că îi ia cu ea acolo unde o să meargă şi ea“, dar a avut şi o replică tăioasă: „Ştiţi ce nu pricep unii? Că presa nu se vinde. Se face! Iar eu sunt şi rămân jurnalist“.

Cozmin Gușă vine la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Fostul şef al Denisei Rifai, Cozmin Guşă, este invitatul de marți, 13 aprilie, la ”40 de întrebări cu Denie Rifai”, de la 23:15, la Kanal D.

Cozmin Guşă i-a fost şef lui Denise Rifai în trecut, când jurnalista a lucrat la postul Realitatea.

Să vedeți ce întrebări i-a pregătit!  „Cine v-a eliminat din PSD?”, „V-aţi răzbunat pe Adrian Năstase?”, „Aţi şantajat politicieni cu dosare sexuale?”, „Sunteţi Iuda în politică?”, „Când aţi minţit ultima dată?” sunt doar câteva dintre întrebările la care va răspunde Cozmin Guşă, scrie Kanal D.

Cozmin Guşă mai  este şi moderatorul emisiunii „Ce-i în Guşă şi-n căpuşă!” de la Gold FM, post condus de fiul său, Cosmin Andrei Guşă.


Piedone ne spune cum a luat Bac-ul la 32 de ani. Merge la Denise Rifai

Ne va spune Cristi Borcea cum a ajuns atât de bogat? Îl întreabă Denise Rifai