Jurnalista Denise Rifai continuă să pună întrebări incomode unor oameni importanți din țara noastră. Nu una, nu zece, ci o avalanșă de 40 de întrebări. Cine este următorul invitat? Un milonar.

Denise Rifai întreabă un milionar cât costă o pâine

Denise Rifai a dat lovitura cu noua sa emisiune de la Kanal D. Până acum a avut invitați surpriză pe care i-a bombardat cu întrebări incomode. Nu toți au făcut ratingul scontat, dar formatul emisiunii este interesant, iar Rifai e incisivă.

În această seară, are un invitat care va trebui să spună „De ce nu vă votează românii?”, „Cât costă o pâine?”.

Invitatul de marti, 3 noiembrie, in emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”, difuzata de Kanal D,  va fi Viorel Cataramă.

Om de afaceri, nume cu greutate în politica românească, aspirant la funcția de președinte, de primar general.

Recent, a fost implicat într-un scandal care a uimit opinia publică: adept al imunizării în masă, omul de afaceri s-a îmbrățișat cu locuitori din comuna Bărbulești, județul Ialomița.

Omul de afaceri se va afla față în față cu jurnalista Denise Rifai pentru a clarifica o serie de aspecte care l-au vizat direct și care au ținut primele pagini ale ziarelor de-a lungul timpului.

„Cum este să fii bogat într-o țară săracă?”, „Sunteți un bărbat extravagant?”; „Câți bani ați pierdut din cauza pandemiei?”; „De ce nu vă votează românii?”; „Cât costă o pâine?” sunt doar câteva dintre întrebările la care va trebui să răspundă Viorel Cataramă în interviul marathon cu Denise Rifai, de marti, 3 noiembrie, de la ora 23:00, la Kanal D.


Ce gest uimitor a făcut Ed Sheeran pentru copiii cu dificultăți de învățare

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri