Descărcați noua declarație pe proprie răspundere! Vă trebuie dacă circulați noaptea

Președintele a anunțat că de luni vor intra în vigoare noi măsuri de restricție, deoarece cazurile de infectări cu coronavirus sunt într-o continuă creștere.

Situația actuală este diferită de cea din primăvară, când a fost declarată pentru prima dată starea de urgență. Așadar, declarația pe propria răspundere probabil va fi diferită de cea anterioară. Raed Arafat a spus ce tip de declarație ar trebui să aibă oamenii asupra lor.

„Deplasarea în intervalul orar 23.00-5.00 se va face cu excepții în baza unor documente justificative, fie titlu de călătorie, fie legitimația de serviciu, fie adeverință de la angajator, sau declarație pe proprie răspundere al cărei model va fi publicat în curând. Excepțiile vor fi pentru deplasări în interes personal, pentru asistență medicală ce nu poate fi amânată, pentru procurarea de medicamente, pentru îngrijire sau însoțire copil/persoane vârstnice, persoane cu dizabilități, persoane bolnave sau în cazul deceselor”, a declarat Raed Arafat.

Formular tipizat sau declarație scrisă de mână?

În declarație trebuie menționat clar motivul deplasării, alături de datele personale. Aceasta poate fi imprimată dintr-un formular tipizat sau chiar scrisă de mână.

„Trebuie să aveți la dumneavoastră o declarație scrisă de mână în care se spune clar motivul deplasării împreună cu datele personale ale dumneavoastră. Poate să fie și un formular tipizat pe care să îl descărcați. Ambele soluții sunt valabile, cu formular sau printr-o declarație scrisă de mână”, a mai transmis secretarul de stat, de la Palatul Victoria.

O divă a dezvăluit cu ce președinte s-ar băga în așternuturi. Ba chiar a făcut un top