Descoperiți cel mai tare truc de întinerire. E folosit intens la Casa Regală, iar acum cineva „dă din casă”

Descoperiți cel mai tare truc de întinerire. E folosit intens la Casa Regală, iar acum cineva „dă din casă”
Marile vedete apelează în mod constant la acest truc, dar și membrii caselor regale. Acum coaforul lui Kate Middleton a decis să facă public totul.

Sfaturile specialistului vor salva multe femei. Trucurile de întinerire oferă o transformare instantanee, care se vede, așa cum arată și Daily Mail. În plus, nu e nevoie de bisturiu și nici de ore intense de exerciții sa sală. Tot ce aveți de făcut e să urmați exemplul ducesei de Cambridge, dar și al altor vedete, și să vă schimbați, oarecum, coafura.

Coafura care îți oferă un lifting instantaneu. În cazul lui Kate Middleton care arată mai tânără cu mult de la o apariție la alta, poate părea că tocmai și-au dat părul după urechi, dar coaforul lui Kate, Richard Ward, dezvăluie că este nevoie de 90 de minute de coafare intensă pentru a crea transformarea.

Hairstilistul dezvăluie pentru sursa citată stilul modern și elegant care îți ia „ani de zile” din vârstă, în ciuda modului simplu în care pare. El explică faptul că look-ul „șic și matur” este „ca și cum ai avea un lifting instantaneu fără bisturiu în apropierea ta”.

Ducesa de Cambrigde arată cu 10 ani mai tânără coafată astfel

Atunci când Ducesa de Cambridge și-a purtat părul lung strâns elegant în spatele urechilor la o ceremonie de premiere la începutul acestei luni, a creat o adevărată agitație. Da, a fost un stil care părea simplu – dar purtat cu un efect dramatic. A fost un look proaspăt și modern care a făcut-o să pară strălucitoare și mai tânără.

Ducesa de Cambridge are 40 de ani. Este frumoasă tot timpul, dar acest nou look elegant este atât de modern și proaspăt, încât i se potrivește cu adevărat lui Kate.

„Clientele mele cu părul mai lung par să fie de acord. Fotografiile de la eveniment s-au dovedit a fi un moment de iluminare pentru multe dintre ele, care de atunci s-au așezat în fața mea și a echipei mele, dorind să le imităm look-ul Ducesei”, a dezvăluit coaforul Richard Ward.

Hairstilistul de la Casa Regală știe cum să ofere o coafură de lifting

Și nu e de mirare. Trăgând părul ducesei așa, după urechi, i-a deschis fața, arătându-i structura osoasă superbă. Bijuteriile ei au ieșit în evidență, la fel ca și ochii ei. Ea este deja atât de frumoasă, dar acest stil i-a ridicat frumusețea la un alt nivel de farmec. Bineînțeles, ducesa nu este nici pe departe singura care a descoperit că dacă îți dai părul pe spate faci minuni pentru fața ta – este ca și cum ai avea un lifting instantaneu fără să lași un chirurg să pună bisturiul în apropierea ta.

Celebrități de toate vârstele au fost văzute purtând aceeași coafură la diverse evenimente de covor roșu. Este incredibil cum, prin simplul fapt că și-au dat părul pe spate în loc să-l lase să cadă liber în jurul umerilor, fiecare dintre ele a părut în mod magic cu zece ani mai tânără.

„În această perioadă a anului, când vremea se încălzește, multe dintre clientele mele insistă că s-au săturat de părul lor lung – și spun că și-ar dori să fie suficient de curajoase pentru a mă lăsa să le tai”, mai spune coaforul lui Kate Middleton. El le recomandă tuturor să încerce mai întâi varianta de coafură – lifting, cu părul lins dat pe spate.

Și Nicole Kidman, 54 de ani, arată minunat cu părul care își arată onduleurile naturale, dar, dacă îl netezește și îl îndepărtează de pe față, strălucește de-a dreptul. Gwyneth Paltrow, 49 de ani, arată și ea foarte bine cu părul ondulat și lung, ca și cum ar fi venit de la plajă. Dar, dacă îl aranjează drept și îl dă în spatele urechilor, pare pregătită pentru covorul roșu.

Trucul de întinerire al lui Kate Middleton explicat pas cu pas

Doar să nu vă lăsați păcălite de cât de chic pare această coafură fără efort. Poate că sunteți obișnuite să vă ascundeți părul după urechi atunci când munciți la birou sau când gătiți în bucătărie.

Fiecare dintre vedetele de top pe care le vedeți în aceste fotografii și-a aranjat părul în spate cu măiestrie de către un profesionist care a petrecut 90 de minute bune pentru a obține o coafură perfectă. Asta nu înseamnă că nu poți face acest stil de una singură. Trebuie doar să vă rezervați timp și răbdare pentru a o face cum trebuie.

În ceea ce le privește pe aceste celebrități, fiecare cap de păr va fi fost uscat cu uscătorul de păr, orice ultimă ondulație sau urmă de creț netezită cu produse și plăci de îndreptat părul. Apoi, șuviță cu șuviță, părul va fi aranjat cu gel sau cu ceară. Orice fire indisciplinate pot fi domolite prin pulverizarea de fixativ pe un pieptene și trecerea ușoară a acestuia pe cap pentru a le ține sub control.

Sprayul de păr pe o perie funcționează bine și în etapa de de final a uscării părului: urmați îndeaproape direcția periei cu duza uscătorului de păr, a cărui căldură ajută la fixarea la locul potrivit. Uneori, în cazul unui păr deosebit de lung sau de gros, se poate face o coadă mică de cal ce poate fi ascunsă în ceafă, acoperită de restul părului.

Cui îi este potrivit acest stil

Evident că vor exista femei cu fețe rotunde care vor citi acest articol cu o urmă de scepticism, gândindu-se că nu au pomeți de pus în valoare; ele pot insista că se simt mai în siguranță cu mult păr căzut în jurul bărbiei.

„Singura formă a feței pe care s-ar putea să nu se potrivească cu această coafură ar fi una mai lungă, iar dacă ai un gât mai lung ar putea să te contrazică, de asemenea, deoarece ar putea exagera aceste trăsături. În rest, dă-i o șansă. Asigură-te că linia părului tău este foarte netedă – saloanele de coafură pot acum să îndrepte chimic și în condiții de siguranță acea linie de păr creț problematică. Este într-adevăr cea mai scurtă metodă de a scădea  un deceniu din aspectul dumneavoastră”, a mai spus stilistul lui Kate Mioddleton.