Destăinuiri de milionar. Caius Covrig, românul care a făcut avere în America, povestește despre accidentul care i-a schimbat viața

Destăinuiri de milionar. Caius Covrig, românul care a făcut avere în America, povestește despre accidentul care i-a schimbat viața
A terminat primul liceul în SUA, a urmat o facultate de prestigiu tot acolo, situându-se printre primii zece. A jucat baschet de performanță și a fost premiat de însuși fostul președinte Barack Obama.

Pentru că iubește România, s-a întors acasă, în Bușteni, ca să investească tot ce-a câștigat. Invitat în podcast-ul Fiță cu Adiță, Caius Covrig a spus lucruri necunoscute de nimeni.

E singurul român care a jucat baschet în prima divizie în America, NCAA, și se mândrește cu asta. A umblat în toată lumea, dar spune că „snobism și aroganță ca în România nu exisă nicăieri”. Are business-uri atât în Miami, cât și în New York și în insulele Caiman.

Stă pe milioane de euro, dar spune că iubește o singură femeie, însă nu îi place să se afișeze. „Știi cum e, una-i mamă la copii, alta-i pofta inimii. Mănânc o vită bună, un vin roșu foarte mișto, dar nu m-am drogat niciodată. Am fost sportiv de performanță, în primul rând, apoi părinții mi-au oferit o educație aleasă”, s-a destăinuit milionarul.

Singurul român care a jucat baschet în prima divizie în America

„Dacă nu ai dușmani, înseamnă că faci ceva greșit cu viața ta”

Când ajungi la nivelul lui Caius Covrig e imposibil să nu ai dușmani, dar tânărul spune că se hrănește cu asta. Și are un sfat foarte important pentru tineri. „Cu cât ai mai mulți dușmani și invidie, cu atât cred că ai ajuns mai sus. Dacă nu ai dușmani, înseamnă că faci ceva greșit cu viața ta. (…) Trebuie să-și găsească foarte, foarte bine persoanele pe care să le urmărească în online, pentru că social media deformează tineretul”, a spus Caius.

Își dorește copii peste cinci  ani

Iubește enorm copiii, dar consideră că e mult prea tânăr pentru moștenitori, însă își dorește ca peste cinci ani să-și strângă primul copil în brațe. Ce calități trebuie să aibă o femeie ca să fie pe placul lui Caius?

„Orice bărbat își dorește o femeie frumoasă lângă el, dar pentru mine e importantă demnitatea.

Caius Covrig, milionarul care iubește o singură femeie

Pentru că în ziua de azi, s-a denigrat. Și statutul social, cel financiar nu mă interesează, nu pun accent pe el. Și țin mult la educație. Când ești în anumite cercuri, cu o femeie la masă, trebuie să știe să se comporte. Femeia de lângă mine are aceste calități. O iubesc foarte mult, mă iubește foarte mult, dacă nu ar fi avut aceste calități nu ar fi fost lângă mine. Suntem foarte fericiți, dar vreau să fiu mai discret. Nu mi-au plăcut niciodată americancele”, s-a destăinuit Caius.

„După accidentul de anul trecut, mi s-a schimbat viața”

Bărbat elegant, Caius susține că știe cum să se comporte cu o femeie, dar niciodată nu a dat bani unei doamne. „Nu cotizez cu sume de bani și nu sunt genul de bărbat care să cumpere o geantă Chanel la prima întâlnire”, a mai spus afaceristul. Crede în Dumnezeu, se roagă în fiecare seară și în urma accidentului grav din trecut, viața i s-a schimbat radical.

„M-am răsturnat de cinci ori și m-am ales cu o tijă cu 18 șubururi și am stat patru săptămâni în pat. Când am ajuns la urgență mi-au spus doctorii că trebuie să-mi amputeze brațul. De anul trecut mi s-a schimbat viața. Poate să cadă un meteorit, mai optimist decât mine nu există nimeni. Eu cred mult în karmă și îmi place să-mi las loc de bună ziua”, a afirmat afaceristul.

Recomandarile noastre