Detaliul pe care nu l-ați știut despre Andra

Detaliul pe care nu l-ați știut despre Andra
Andra este una dintre cele mai îndrăgite artiste din showbizul românesc. Formează, alături de Cătălin Măruță, una din cele mai frumoase și armonioase familii. Au doi copii superbi și isteți. Dar e ceva ce nu ați știut despre Andra. Și nu e vorba de înălțimea ei.

Detaliul pe care nu l-ați știut despre Andra nu are legătură cu înălțimea vedetei. Recent, în timp show-ului Românii au talent, cunoscuta cântăreață a recunoscut ce înălțime are. Ea e minionă. Abia măsoară 1,65 m înălțime. Vedeta a fost impresionată de o puștoaică de 11 ani pe care, în timpul showului a întrebat-o ce înălțime are. Acesta a fost contextul.

Detaliul pe care nu l-ați știut despre Andra

Miercuri însă,  a ieșit la iveală un detaliu știut de puțină lume. Poate doar cei care-i caută profilul artistic află. Andra își aniversează  pe 5 mai onomastica. Creștinii ortodocși o celebrează pe Sfânta Irina. Și, surpriză, pe Andra exact așa o cheamă. Artista le-a mulțumit fanilor care știau acest mic detaliu. le-a transmis mesaje într-un video pe InstaStory.

„Dragilor, vreau să vă mulțumesc pentru mesajele pe care mi le-ați trimis. Da, mă cheamă și Irina. Mulțumesc foarte mult pentru mesajele pe care mi le-ați trimis”, a spus diva. Ea a avut un mesaj și pentru cei care poartă același nume cu bea. Și s-a gândit la cineva anume. „La mulți ani tuturor care poartă acest nume, Irina, fetelor, dar și băieților – Irinel”, a mai completat vedeta.

Cine a fost Sfânta Irina

Sfânta Irina este cinstită în fiecare pe 5 mai. Conform Creștinortodox.ro, Irina a fost singura fiica a lui Liciniu, rege în cetatea Maghedon. Sfânta Muceniță Irina s-a născut păgână, iar numele ei a fost la început Penelope. Când a împlinit șase ani, tatăl ei a zidit pentru ea, dincolo de cetate, un turn cu multe camere. A fost închisă în acest turn, împreună cu 13 fecioare, o învățătoare cu numele Caria și cu Apelian, un bătrân înțelept.

Într-o noapte, copilei i-a apărut în vis îngerul lui Dumnezeu care i-a spus: Penelope, de-acum nu te vei mai numi așa, ci Irina („pace”), și vei fi multora scăpare și adăpostire și prin tine se vor mântui multe suflete, iar numele tău vă fi mare în țoată lumea”. Sfânta Irina a aflat despre Hristos de la Apelian și a primit botezul de la Sfântul Timotei, ucenicul Sfanțului Apostol Pavel.

Trecerea să la creștinism l-a înfuriat pe tatăl ei, motiv pentru care a dorit să o supună la diferite torturi. Prin darul primit de la Dumnezeu, Sfânta Irina îl vă converti în chip minunat și pe tatăl ei la creștinism.

Sursa foto: Instagram

O tânără mamă a adus pe lume 9 copii. Nu a știut niciun moment că vor fi atâția

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre