Ultimele noutăți în divorțul lui Bill Gates de Melinda. Până la urmă, e o femeie la mijloc

Ultimele noutăți în divorțul lui Bill Gates de Melinda. Până la urmă, e o femeie la mijloc
Se pare că există, până la urmă, o femeie misterioasă care a spart căsnicia miliardarului Bill Gates. Legături incredibile ies la iveală.

Ultimele noutăți în divorțul lui Bill Gates de Melinda  care ies la iveală o scot în prim plan pe Ann Winbald. Această femeie se spune că a stat ani de zile între Bill Gates și soția sa, Melinda.

Cine este misterioasa Ann Winbald, cea care l-a subjugat pe miliardarul de la Microsoft? O fostă iubită. O relație ciudată. Bill și Melinda Gates au fost de acord că miliardarul se poate bucura de escapade anuale cu fosta lui iubită. Nu era o simplă relație.  Bill Gates îi păstra fotografia în biroul său, a dezvăluit un articol publicat de presa americană încă din 1997.

Legătura dintre Bill Gates, (65 de ani), și misterioasa Ann Winblad, (70 de ani), datează în anii optzeci și cei doi s-au despărțit odată ce a cunoscut-o pe Melinda în 1987. Însă un interviu de la sfârșitul anilor nouăzeci a indicat că prietenia lor a continuat după despărțire, scrie The Sun, citat de Evz.ro.

Bill Gates s-a despărțit de Winblad când a cunoscut-o pe Melinda în 1987

Într-un interviu al revistei Time din 1997, Bill Gates a povestit că a sunat-o pe fosta sa iubită pentru a vedea ce părere are despre legătura cu Melinda. „Când m-am gândit să mă căsătoresc cu Melinda, am sunat-o pe Ann și i-am cerut aprobarea”. Asta a spus el. După care, a reieșit că a făcut o listă de argumente pro și contra înainte de a se căsători.

Fosta sa iubită  a aprobat relația, iar Melinda i-a permis soțului ei să-și continue escapada anuală de primăvară cu Ann Winblad la casa ei de pe plaja de pe Outer Banks din Carolina de Nord, potrivit Time. Acolo, fostul cuplu călărea și se bucura de plimbări lungi pe plajă. Cei doi jucau putt-putt în timp ce discutau despre biotehnologie, a dezvăluit Bill Gates în timpul interviului bomba din 1997.

„Ne împărtășim gândurile despre lume și despre noi înșine”

„Și ne mirăm de modul în care, în calitate de doi tineri suprasolicitați, am început o mare aventură la marginea unei industrii puțin cunoscute care ne-a atras în centrul unui univers uimitor.” „Ne împărtășim gândurile despre lume și despre noi înșine”,  declara Ann Winblad revistei Time în 1997.

Nu este clar cât timp sau dacă aceste călătorii anuale au continuat și după acest interviu. Articolul menționează, de asemenea, că Bill Gates avea o poză cu Ann Winblad într-o călătorie în Germania atârnată în biroul său timp de 24 de ani, precum și o imagine a soției sale cu nouă prieteni într-o vacanță din 1995 în Indonezia.

Ann Winblad, cea mai lungă relație

Bill s-a reîntâlnit cu Ann Winblad la o conferință  în 1984 și au continuat să se vadă până acum trei ani. Cu ani înainte ca pandemia de coronavirus să fi propulsat întâlnirile la distanță, Bill și fosta sa iubită au avut „întâlniri virtuale” pentru a-și menține relația. Se uitau la același film în același timp și discutau despre acesta la telefon.

Aceștia au lansat aceeași declarație comună despre divorțul lor luni seara prin intermediul conturilor lor de Twitter respective „după o îndelungă gândire” și au cerut „spațiu și intimitate”.

Ultimele noutăți în divorțul lui Bill Gates de Melinda. În documentele depuse la instanța statului Washington, soția lui Gates a spus că uniunea lor a fost „iremediabil distrusă”. De asemenea, au dezvăluit că nu există un acord prenupțial în vigoare. E pusă, astfel, sub semnul întrebării averea lui Bill Gates de 130 de miliarde de dolari.

Melinda i-a cerut judecătorului să încheie căsătoria „la data menționată în contractul nostru de separare”, semnat de ea, Bill și avocații lor; ea prevede, de asemenea, că sprijinul pentru soți „nu este necesar”. Aceasta înseamnă că Melinda nu va primi plăți regulate de la Bill Gates. O eventuală soluționare va fi probabil negociată în mod privat.

Sursa foto: The Sun

Regina Elisabeta II a schimbat băutura. Ține încă mult la plăcerile sale

Recomandarile noastre