Dezvăluire așteptată de aproape un deceniu: Adevărul dureros despre Michael Schumacher – ce s-a ales de marele campion după accident

Dezvăluire așteptată de aproape un deceniu: Adevărul dureros despre Michael Schumacher – ce s-a ales de marele campion după accident
În ultima perioadă, starea lui Michael Schumacher s-a îmbunătățit mult, iar fanii acestuia sunt extrem de fericiți.

Fostul șef de la Ferrari, Jean Todt a dat cea bună veste despre cel mai mari pilot din lume, Michael Schumacher.

Veste incredibilă despre Michael Schumacher. Ce spune fostul șef de la Ferrari

Fanii lui Schumacher au primit vești bune despre Schumacher, chiar de la unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, Jean Todt fostul șef de la Ferrari. Bărbatul i-a fost întotdeauna lui Schumacher un prieten adevărat și s-a apropiat și mai mult de familia acestuia după accidentul pe care pilotul l-a avut în 2013. Jean îl vizitează des pe Michael, uneori chiar de trei ori pe săptămână și a povestit că starea lui de sănătate nu s-a degradat deloc în ultima perioadă. Un lucru care le dă mari speranțe.

Atât timp cât voi fi pe această lume, îl voi vizita mereu

„Mă bucur că toţi fanii, nu numai cei din Germania, se gândesc atât de mult la el. Oamenii întreabă atât de multe lucruri despre Michael. Fanii ar trebui să știe că el este pe cele mai bune mâini. Este în cea mai bună situație în care poate fi și înconjurat de oameni care îl iubesc.

Atât timp cât voi fi pe această lume, îl voi vizita mereu. Uneori ne vedem de trei ori pe săptămână, alteori trece chiar şi o întreagă lună. Ei (n.r. membrii familiei lui Michael Schumacher) sunt prietenii mei și suntem în contact permanent. Orice aș putea face pentru familia Schumacher, o voi face”, a spus Jean Todt, citat de publicația The Independent.

Nu vorbește, „Schumi plânge…”

La rândul lor, jurnaliștii de la Corriere della Serra au spus că Michael Schumacher are parte de cea mai bună îngrijire și a ajuns chiar să simte anumite emoții. Astfel, el a început să plângă atunci când își aude copiii și soția sau câinii.

„Schumi plânge. Și, uneori, în mod misterios. Plânge când aude copiii, vocea soției, câinii lui. În liniștea acelei camere, o lacrimă curge pe fața lui subțire la un sunet cunoscut. Există viațătot, închisă într-o picătură; există forța unui om care este mișcat și care ne mișcă pe fiecare dintre noi. Avem lacrimile lui, simțurile la vedere”, a notat sursa citată.

Sursă foto: digi24