Dezvăluire bombă! Ce a decis Gabriela Cristea

Dezvăluire bombă! Ce a decis Gabriela Cristea
Gabriela Cristea le-a făcut o mare surpriză fanilor săi. Și a dezvăluit totul, cu detalii. Acum toți urmăritorii ei așteaptă cu sufletul la gură urmarea.

Ultimele noutăți ale Gabrielei Cristea aduc mare bucurie fanilor ei. Celebra prezentatoare TV a anunțat ce a decis. Ea își face podcast, luând exemplul altor vedete care înregistrează deja mare succes cu astfel de producții.

Frumoasa prezentatoare de la Antena Stars a declarat public, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, că-și face podcast. Ea este o fire deschisă, care nu ascunde niciodată nimic de fanii ei. Prin urmare, soția lui Tavi Clonda le-a dezvăluit admiratorilor ei și motivul care a stat la baza acestei decizii.

Gabriela Cristea a spus că i-a venit ideea urmând astfel exemplul altor vedete precum Damian Drăghici. Ea s-a apucat deja de treabă, mai exact să-și realizeze propriul decor în care va înregistra. Și îl pregătește de una singură.

Dezvăluire bombă! Gabriela Cristea își face podcast

Vedeta de la Antena Stars vrea să valorifice astfel faptul că interacționează non-stop cu persoane publice. Iar acestea au foarte multe lucruri interesante de spus. Care însă, din rațiuni de timp, nu apucă să fie dezvăluite în timpul emisiunii. Ca atare, a decis să le ofere șansa să dezvăluie sau să povestească mult mai multe din viața lor.

În viitorul ei podcast, Gabriela Cristea vrea să abordeze toate subiectele despre care și-ar fi dorit să discute la emisiune și nu a mai apucat. Mai mult, vedeta a transmis că în online oamenii par a fi mult mai deschiși și mai „slobozi la gură” față de televiziune. Acest detaliu e  mai ales în avantajul publicului. Fanii pot afla mai multe lucruri despre vedetele cu care va intra în dialog.

Momentan, Gabriela Cristea nu e dezvăluit data la care va începe să emită podcastul ei, dar a dat de înțeles că se grăbește să îl lanseze cât de curând.

De la finele lunii martie, Gabriela Cristea a revenit la TV, în calitate de gazdă la emisiunea „Mireasa, urzeala soacrelor ”, difuzată pe Antena Stars. Fanii o pot vedea pe micile ecrane de luni până vineri, de la ora 19:00.  Acest show vine ca o completare a emisiunii „Mireasa”, de la Antena 1, prezentată de Simona Gherghe.

Mirela Vaida față în față cu una din agresoare. „Asistenta” atacatoarei cu bolovanul i-a spus cum voiau să o rănească