Dezvăluire! Nu e prima oară când Will Smith ia la bătaie pe cineva la o gală. A plesnit un reporter ucrainean

Dezvăluire! Nu e prima oară când Will Smith ia la bătaie pe cineva la o gală. A plesnit un reporter ucrainean
Momentul în care Will Smith cel mai bun actor al anului trecut, care tocmai s-a ales cu o statuetă de Oscar, l-a pleznit pe colegul său de breaslă, continuă să șocheze întreaga lume.

Între timp artistul și-a cerut scuze în lacrimi, iar cel lovit, comediantul Chris Rock a refuzat să depună plângere la poliție. Dar, avem dovada că Will Smith nu e la prima ieșire de genul acesta. El a pălmuit un reporter ucrainean. Starul de la Hollywood i-a dat o palmă unui reporter de televiziune ucrainean, în timpul unui eveniment petrecut la Moscova, înaintea premierei filmului Bărbați în negru III.

Will Smith nu l-a agresat doar pe comediantul Chris Rock în timpul Galei Oscar 2022, pentru a apăra onoarea soției sale ci, cu ani în urmă, actorul a lovit peste față un jurnalist ucrainean, în replică față de o apropiere nepotrivită din partea acestuia.

Will Smith a pălmuit un reporter din Ucraina

În 19 mai 2012, Will Smith se afla la Moscova la premiera filmului său – Mans in Black 3. Evenimentul de gală a fost relatat de toate televiziunile, iar reporterii au venit să ia interviuri vedetelor de șa Hollywood. În timp ce actorul pășea pe covorul roșu pentru a ajunge în zona de interviuri, imediat după ce s-a oprit și a declarat unui ziarist că „nu suntem singurele ființe inteligente din univers”, un jurnalist ucrainean pe nume Vitalii Sediuk l-a luat în brațe pe Smith și l-a sărutat pe obraji.

Acela a fost momentul în care starul american s-a simțit lezat de apropierea cu celălalt bărbat, a dat înapoi, și, după ce l-a îndepărtat cu brațele, l-a lovit peste față cu palma.


„Zău, omule! Care a problema ta, amice?”, l-a întrebat actorul pe jurnalistul entuziasmat de prezența lui acolo. „Scuze, m-a sărutat pe gură. Are noroc că nu i-am dat un pumn”, a spus actorul în fața camerelor de luat vederi.

De altfel, după cum a relatat atunci presa internațională, jurnalistul ucrainean avea un istoric de incidente cu vedetele internaționale. Cu un an mai devreme de a încerca să-l sărute pe gură pe Will Smith, în 2011, Vitalii Sediuk i-a dăruit Madonnei un buchet de hortensii. „Urăsc hortensiile, categoric”, a spus cântăreața.