Dezvăluiri despre Nicolae Guță. Ce trecut are înainte de a deveni un celebru manelist

Dezvăluiri despre Nicolae Guță. Ce trecut are înainte de a deveni un celebru manelist
Cel puțin 2 milioane de români îl urmăresc pe Internet pe celebrul manelist Nicolae Guță. Dar, puțin știu ce a făcut cântărețul până să devină celebru. „Am lucrat la târnăcop și lopată”, a recunoscut cu sinceritate manelistul.

Numele adevărat al lui Nicolae Guță (53 de ani) este Nicolae Linguraru și s-a născut într-o familie cu șapte copii, la Aninoasa, județul Hunedoara. Mama lui era ghicitoare cunoscută în Petroșani ca Maria Ghicitoarea, iar tatăl său făcea bișniță cu săpun adus din străinătate, după cum a recunoscut manelistul într-o emisiune ”Apropo TV”, de la Pro tv.

Ce a făcut Nicolae Guță înainte de a deveni un celebru manelist

Nicolae Guță a povestit că frații și surorile lui l-au ajutat, motiv pentru care le-a dedicat cântece.

Se pare că Nicolae Guță a reușit să termine liceul. A învațat la Liceul „Apollonius” din Petroșani, dar nu a reușit să ia examenul de Bacalaureat. A luat nota 1,00 la Română (adică nu a scris nimic, s-a punctat doar prezența),  3 la Matematică și 2 la Geografie.

Însă, viața merge înainte. Tânărul Nicolae Guță a lucrat la CFR Petroșani. „Am lucrat la târnăcop și lopată. Noi, romii, le avem mai greu cu școala. Avem mai mult școala vieții”, a povestit cu sinceritate manelistul. Apoi a lucrat timp de 8 ani la  Regia Apelor din același oraș, ca sudor-instalator.

Nicolae Guță devine manelist după 1998

Nicolae Linguraru a început să cânte de la 8 ani, ba a luat lecții de acordeon. Dar, succesul a venit după 1990, când a cântat muzică de petrecere în localuri din Timișoara și Petroșani. Abia după 1998 începe să cânte manele, și în limba rromani, se filmează cu dansatoare sexy. Începând cu discul ”Când am bani, eu dau la toți”, numărul fanilor crește, iar în 2004 se autointitulează ”regele manelelor”. Acum, are peste 2 milioane de fani pe Internet care îi urmăresc postările.

Rod Stewart, escapadă luxoasă la 75 de ani, în Croația