Rod Stewart, escapadă luxoasă la 75 de ani, în Croația

Rod Stewart, escapadă luxoasă la 75 de ani, în Croația
Cântărețul, în vârstă de 75 de ani, s-a plimbat cu un iaht de lux, împreună cu familia, în timpul unei mini-vacanțe în Croația

Un fotoreporter a imortalizat mai multe momente în care Rod Stewart și-a luat rămas bun de la echipajul vasului, care a fost extrem de atent și amabil în timpul croazierei. Alături de star era soția sa Penny Lancaster, 49 de ani.

Așa cum se vede din fotografii, Rod Stewart era într-o stare de spirit extrem de relaxată. Vesel și plin de curtoazie, el a sărutat mâna unei femei, membru al echipajului, înainte de a coborî de pe iaht. Căpitanului de vas, starul i-a adresat numai cuvinte de laudă și a spus că nu va uita nicicând escapada pe iahtul de lux pe care îl conduce.

Mini-vacanța din Croația a lui Rod și Penny a fost o călătorie aniversară, împlinită ceva mai târziu deoarece cuplul a sărbătorit 13 ani de căsătorie luna trecută. Atunci și-au sărbătorit aniversarea nunții și au marcat ocazia festivă cu o cină și un pahar de vin.

Povestea de dragoste dintre mega-starul rockului și Penny a început în 1999. S-au căsătorit 8 ani mai târziu, la mânăstirea medievală La Cervara din Portofino.

După nunta lor din 16 iunie 2007, cuplul s-a bucurat de o lună de miere fabulosă pe iahtul Lady Ann Magee, care a fost acostat în Portofino. În viața lor au apărut și doi copii, Alastair, 14 ani și Aiden, 9 ani.

Starul rock este foarte fericit lângă Penny și familia sa și declară asta tot timpul. La începutul acestui an, Rod a spus că soția sa Penny este „totul” pentru el, iar relația lor a fost și este foarte frumoasă. Fotografiile de acum, din Croația, o demonstrează.

Ca întotdeauna, Penny arăta superb, fără niciun efort, îmbrăcată într-o rochie imprimată cu piele de șarpe și ochelari de soare tip aviator.

Rămas bun! Rod și-a arătat, încă o dată, stilul propriu de a se îmbrăca: cămașă bleu și blugi, plus eșarfă. N-arată deloc a bunicuțul obișnuit la 75 de ani.

Sursa: Daily Mail

Justin Timberlake e tată de băiețel! De ce nu a știut nimeni nimic

Recomandarile noastre