Justin Timberlake e tată de băiețel! De ce nu a știut nimeni nimic

Justin Timberlake e tată de băiețel! De ce nu a știut nimeni nimic
Jessica Biel și Justin Timberlake au devenit părinți pentru a doua oară.  Nimeni nu a știut nimic despre sarcina actriței și știrea de azi a fost o surpriză totală.

Actrița Jessica Biel, în vârstă de 38 de ani, a născut un băiețel la începutul acestei săptămâni și este în prezent acasă, împreună cu nou-născutul fiu, alături de Justin Timberlake (39 de ani) și de fiul lor cel mai mare, Silas, în vârstă de cinci ani. Primii care au descoperit modificarea intervenită în viața cuplului de artiști au fost jurnaliștii de la Daily Mail.

Deja mama actriței, Kimberly Conroe Biel, în vârstă de 65 de ani, este la reședința soților Timberlake de săptămâna trecută și a petrecut o mare parte din timp cu nou-venitul nepoțel.

Jessica Biel și Justin Timberlake au păstrat secret total cu privire la cea de-a doua sarcină și, pentru că este panemie, au stat retrași în reședința lor din Big Sky, Montana, începând cu 25 martie, fără a da posibilitatea paparazzilor să-i surprindă pe undeva, iar Jessica să-și arate burtica.

O fotografie de pe Instagram, postată în martie de Timberlake, o arată pe Jessica Biel stând într-o vale înzăpezită, înconjurat de munți. Cu excepția acestei postări, nicio fotografie care o arătă pe actriță de la talie în jos nu a fost postată pe rețelele de socializare, de la ziua ei de naștere din martie. Atunci avea în jur de patru luni de când a rămas însărcinată.

Această imagine, care pare să fi fost făcută la domiciliul cuplului din Los Angeles, o arată pe Jessica Biel în pijamale, înfășurată într-un gen de chimono, râzînd fericită în timp ce Justin Timberlake îi aduce un tort cu lumânări aprinse

Cuplul – care datează din 2007 – este fotografiat în New York, cu fiul Silas, în luna februarie. Actrița era însărcinată atunci în trei luni.

 

Recomandarile noastre