Dezvăluiri la Survivor. Jador a vorbit despre secretul unui concurent, înainte de finală

Dezvăluiri la Survivor. Jador a vorbit despre secretul unui concurent, înainte de finală
Nu mai e așa mult până la mare finală a show-ului care ține telespectatorii cu sufletul la gură. Survivor România 2021 își va desemna în curând marele câștigător. Dar, până atunci, unul din cele mai bine păstrate secrete iese la iveală.  

Nimeni nu a îndrăznit până acum să comenteze, dar Jador a vorbit despre secretul unui concurent, înainte de finală. Un singur concurent are voie să facă asta. Băiat deștept, a știut să-și joace cartea și a bătut palma cu producătorii.

Viața la Survivor România 2021 nu e deloc ușoară. Concurenții primesc mâncare cu porția, dorm sub cerul liber, la cabine de duș și vase de toaletă nici nu îndrăznesc să se gândească. Realitatea e cruntă, după aproape jumătate de an în competiția din Republica Dominicană, dintre Faimoși și Războinici. Cei rămași în joc sunt de nerecunoscut. Cu o excepție. Un singur concurent de la Survivor 2021 are voie să se ducă, periodic, la frizer.

Jador a vorbit despre secretul unui concurent

Cu o singură excepție, băieții care au acceptat provocarea Survivor România 2021 sunt de nerecunoscut. Cu o singură excepție. Mereu cu părul aranjat,  fără nicio urmă de barbă sau mustață, Zannidache are parte de un tratament preferențial în Republica Dominicană.

Zannidache, povești horror din orfelinat: „Eram ca un animal”

Adevărul a fost scos la lumină de un fost coleg din tabăra Faimoșilor. Jador a explicat de ce Zanni are voie să se tundă. „Zanni avea voie să se tundă în părți, pentru că a vorbit cu producătorul și a zis că asta e imaginea lui, să i se vadă tatuajele. Așa au convenit.

Nu avea voie să se tundă sau să se radă în altă parte. Dacă se tundea în altă parte, îl dădea afară instant. Au mai fost cazuri în care s-au bărbierit, dar i-au pedepsit, adică imaginează-ți că încălcau regulamentul”, a mărturisit Jador.

Când se termină Survivor 2021

Doi Faimoși și patru Războinici au reușit să ajungă în ultima parte a show-ului fenomen. Cei șase se luptă pentru premiul în valoare de 50.000 de euro. Marea finală va fi difuzată sâmbătă, 10 iulie, de la ora 20:00, la Kanal D.

Ștefan Bănică jr. nu-și mai încape în piele ce tată de fată mândru este

Recomandarile noastre