Jador e disperat. De ce nu mai face live-uri și nu mai pune poze actuale

Jador e disperat. De ce nu mai face live-uri și nu mai pune poze actuale
Ați observat și voi că nu mai pune fotografii actuale. Și că nu face live-uri pe rețelele sociale? S-a întors din aventura vieții lui și s-a întâmplat ceva.

Jador e disperat. Artistul a revenit de ceva vreme din Republica Dominicană, de la Survivor România 2021, dar asta nu îl face foarte vizibil. Are o problemă, și aceasta e foarte serioasă. Se îngrașă!

În Republica Dominicană, în timpul showului, artistul a slăbit foarte mult. Iar odată întors acasă a început să se îngrașe. Inițial a spus că e bine, urmează să își recupereze forma după care oftau toate domnișoarele, dar nu, nu s-a întâmplat asta. Jador, se pare, s-a îngrășat în timp record, peste măsură.

Jador e disperat pentru cât de gras a ajuns

Nu se mai simte bine cu el însuși. El spune la ce greutate a ajuns. „Pe mine m-a terorizat emisiunea, îți zic sincer. Nu ți-a căzut părul din cap după ce ai venit de acolo? Ți-a căzut, nu? Și mie mi-a căzut, bro’. Știi de la ce? De la soare și de la stres, de la nemâncat. Mă crezi? Tu știi cum sunt eu? Tu nu mă vezi cât de gras sunt? Mă chinui acum să-mi țin organismul în frâu.

Jador e disperat. De ce nu mai face live-uri și nu mai pune poze actuale

Tu nu vezi că eu sunt mai mare ca tine acum. Am 90 de kilograme. N-am avut niciodată atât de mult. M-am îngrășat. Și știi cum mănânc? Azi am mâncat o ciorbă. Organismul asimilează tot că îi e frică să nu ajung iar în starea aia de acolo”, a spus Jador în podcastul cu Cătălin Moroșanu.

Apropiații artistului au dezvăluit pentru Ciao că Jador s-ar fi îngrășat 20 de kilograme de când s-a întors. Nu-și explică de ce se îngrașă atâta vreme cât nu mănâncă exagerat.

La începutul lunii martie, Jador s-a accidentat la Survivor România, iar medicii l-au trimis acasă și i-au pus în vedere să se opereze la genunchiul stâng. Nu a făcut, însă, acest lucru, de teamă.

Sursa foto: Instagram

Rulouri din piept de pui cu piure de păstârnac