Dezvăluiri tulburătoare. Michael Jackson a fost jefuit de logodnicul surorii sale imediat după ce a murit. I-a furat inclusiv pijamalele

Dezvăluiri tulburătoare. Michael Jackson a fost jefuit de logodnicul surorii sale imediat după ce a murit. I-a furat inclusiv pijamalele
La 13 ani de la moartea megastarului Michael Jackson ies la iveală informații tulburătoare. Imediat după ce și-a dat ultima suflare, a fost jefuit ca-n codru. I-au luat inclusiv aparatul de resuscitare.

Sora lui Michael, La Toya, a fost principala persoană arătată cu degetul pentru nenorocirile de după moartea megastarului. Potrivit Infoactual.ro, fostul logodnic al surorii La Toya Jackson a prădat casa lui Michael imediat după moartea sa.

S-a spus că Jeffre Phillips a furat obiecte personale din casă, la doar câteva zile după ce regele pop a decedat, în urma administrării unei supradoze de medicamente.

Nu sunt doar bârfe. Acuzațiile, însoțite de dovezi, au fost depuse de avocații familiei Jackson într-un proces deschis împotriva lui Phillips, cu o zi înainte de a 13-a comemorare de la moartea lui Jackson, care s-a stins pe 25 iunie 2009, titrează Infoactual.ro.

I-a furat inclusiv pijamalele lăsate pe patul morții!

„Într-un act extrem de îngrozitor și inuman, Phillips a furat chiar pijamalele pe care le purta Jackson în ultimele ore ale vieții sale”, au susținut avocații.

„Și Phillips a furat un tub de resuscitare care pare să fi fost folosit pentru Jackson de cei care încercau să-i salveze viața, în perioada scurtă și frenetică de dinaintea decedării lui”.

De asemenea, printre obiectele furate de acesta, pe care a încercat să le și vândă la câteva zile după decesul lui Michael Jackson, se numără: telefoanele starului și ale copiilor săi, permisul de conducere, pastile, haine, însemnări scrise de mână și o servietă cu scrisori personale.

Instanța americană încearcă să stabilească gradul de implicare a surorii lui Michael Jackson în această situație și care a fost poziția ei ulterioară, în ceea ce privește faptele fostului logodnic. Nu puțini sunt cei care spus că ea a știut tot timpul despre aceste acte abominabile, reamintind că a în trecut și-a atacat public fratele, „pentru bani și faimă”. La Toya a spus într-un interviu că Michael Jackson molestează copii mici și că și ea a fost, la rândul său, molestată de tatăl lor. Aceste acuzații nu s-au dovedit a fi reale niciodată.

Medicul care l-a ucis pe Michael, condamnat

Fostul cardiolog Conrad Robert Murray (născut la 19 februarie 1953), care a fost medicul personal al lui Michael Jackson în momentul morții acestuia, în 2009, a fost condamnat pentru omor prin imprudență.

Murray a fost găsit vinovat pentru că a administrat în mod necorespunzător medicamentul anestezic Propofol care a dus la moartea lui Jackson și, în cele din urmă, a executat aproximativ doi ani din pedeapsa inițială de patru ani de închisoare care i-a fost aplicată.