Michael Jackson, reîncarnat? Seamănă cu artistul ca două picături de apă și jură că nu a făcut nicio operație estetică

Michael Jackson, reîncarnat? Seamănă cu artistul ca două picături de apă și jură că nu a făcut nicio operație estetică
Locuiește în Marea Britanie, are 28 de ani și îl cheamă Fabio Jackson. Tânărul i-a uimit pe toți cu figura lui.

Îl adoră pe marele Michael Jackson și, culmea, seamănă lei cu el. Cine este tânărul care a uimit întreaga lume.

El e sosia lui Michael Jackson. Seamănă cu artistul ca două picături de apă, dar jură că nu a făcut nici o operație estetică

Viața lui Fabio Jackson, un tânăr din Marea Britanie este strâns legată de cea a marelui star Michael Jackson. Tânărul seamănă atât de mult cu regretatul cântăreț, încât oricine ar crede că e sosia lui. Potrivit publicației Daily Mail, pentru că sunt mulți cârcotași care îl acuză că și-a făcut numeroase operații estetice, acesta a postat mai multe fotografii din copilărie.

Ca să se lămurească toată lumea cum stă treaba. Culmea este că băiatul îl apreciază mult pe starul internațional, dar nu a fost niciodată un fan înfocat al lui.

A fost ținta bullying-ului

Fabio spune că zilnic este confundat cu marele star, dar au fost dese momentele în care a fost ținta bullying-ului. Tânărul a câștigat multă popularitate pe rețelele socializare, iar acest lucru este un plus pentru că este influencer. Acuzat că își face tot timpul operații estetice ca să semene din ce în ce mai mult cu Michael, el a dat și toate explicațiile necesare urmăritorilor.

“În liceu am fost batjocorit de multe ori din cauza faptului că semănam cu el”

„De pe la 11 ani, trăsăturile mele au început să se apropie de cele ale lui Michael Jackson și niciodată nu am avut vreo operație estetică. În liceu am fost batjocorit de multe ori din cauza faptului că semănam cu el. Chiar și la facultate s-a întâmpat asta iar acum se întâmplă din ce în ce mai mult. Pozele mele din adolescență arată că așa am fost mereu”, a afirmat tânărul, potrivit Daily Mail.

Oamenii îl opresc pe stradă să facă poze împreună

Răutățile nu îi caracterizează pe oamenii de pe stradă, care se bucură ori de câte ori apare Fabio și îl roagă să facă poze împreună. “Când vine vorba de oamenii care mă întâlnesc pe stradă, lucrurile se schimbă. Ei se apropie și vor să facă poze cu mine. Sunt fericiți să mă vadă. Unii dintre ei chiar îmi mulțumesc, de parcă aș fi făcut ceva special pentru a semăna cu Michael, a povestit el.

De altfel, mulți dintre cei care l-au iubit și îl iubesc în continuare, și-ar dori să semene măcar puțin cu idolul lor. Cel puțin, eu sunt mulțumit că ei mă văd și că văd că sunt real”, a mai spus Jackson.

Recomandarile noastre