Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Albu și dieta ei ecologică. Ne spune secretul dimineților perfecte

Iulia Albu și dieta ei ecologică. Ne spune secretul dimineților perfecte
Nu mai poartă găina pe cap, dar ține o dietă cu moț: ecologică. În plus, în fiecare dimineață, Iulia Albu are un obicei la care nu renunță.

Arată senzațional și asta a arătat la toată lumea. Ce face Iulia Albu ca să le închidă gura cârcotașilor.

Iulia Albu și dieta ei ecologică. Ne spune secretul dimineților perfecte

Invitată la Antena 1, Iulia Albu a făcut cu adevărat senzație. Nu doar prin ținuta pe care a purtat-o, care i-a scos în evidență sânii perfecți, ci mai ales prin declarațiile pe care le-a dat. Fosta soție a designerului Mihai Albu a explicat că aleargă în pădurea verde în fiecare dimineață pentru a-și menține silueta.

Ce-i drept, a și slăbit în ultima perioadă, dar nu pentru că ar ține vreo cură de slăbire, ci pentru că a scos zahărul din alimentație. Dar asta nu e tot pentru că Iulia adoră să meargă cu rolele sau patinele și îi place să facă și echitație.

Cine este iubitul Iuliei Albu

Iulia are și pentru cine să arate perfect, mai ales că e la un singur pas de o nouă căsătorie cu un bărbat pe care-l consideră perfect. “În momentul întâlnirii noastre, cred că era singurul român care nu știa absolut nimic nici despre televiziunile din România, nici despre celebra mea găină. A fost puțin amuzant.

Dar acesta a fost unul dintre lucrurile care m-au fascinat. Niciodată nu am agreat pupătorii de moaște mondene. Și nici catedralele dedicate lor. (…) Nu am fost niciodată ușor de cucerit. Cu siguranță am o personalitate care este „ușor de suportat doar de către un bărbat puternic.

El se încadrează perfect în fișa postului. Cu succes chiar”, a povesit aceasta. Iubitul Iuliei Albu se numește Mike și este cetățean străin, după cum a declarat fostul soț al Iuliei, designerul Mihai Albu.

Sursă foto: avantaje, instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre