Fetelor, la atac! Andrei Ștefănescu e pregătit pentru a treia căsătorie

Fetelor, la atac! Andrei Ștefănescu e pregătit pentru a treia căsătorie
În prima căsnicie a fost înșelat, iar a doua s-a terminat fără ca cineva să știe motivul exact. Și totuși, Andrei Ștefănescu nu a căzut la pământ, ci e pregătit pentru o nouă iubire.

A fost căsătorit cu Sylvia, apoi și-a găsit liniștea în brațele Antoniei. Din păcate, nici acest mariaj nu a ținut, însă Andrei Ștefănescu e mai dornic ca niciodată să aibă o relație.

Fetelor, la atac! Andrei Ștefănescu e pregătit pentru a treia căsătorie

Când a cunoscut-o pe Sylvia s-a îndrăgostit nebunește și a crezut că mariajul va fi pe viață. Din păcate însă, aceasta l-a înșelat cu un băiat cu care însuși Andrei îi făcuse cunoștință. Cum a aflat ce se petrecea în spatele lui? Cu ajutorul unui detectiv „Zilele acestea au fost un coşmar pentru mine. Acum aproape 10 zile am aflat ceva grav şi am angajat un detectiv să o urmărească.

Viaţa rezervă uneori surprize şi am aflat că eu nu eram atât de special. Nu aş putea să trăiesc într-o relaţie mincinoasă, aşa am fost educat. Cel mai chinuitor este să te culci lângă un om care ştii că te minte. Nimic nu este mai dureros decât să ştii că iubita sau soţia ta vine de la altul şi te mângâie şi se comportă ca şi cum nimic nu s-a întâmplat.

Iar tu să ştii că te minte dar să nu poţi să-i spui lucrul ăsta, pentru că aştepţi să strângi dovezile. Eu i-am făcut cunoştinţă cu acest băiat. Cred că tot ceea ce s-a întâmplat cu acest băiat a fost un test, pe care ea l-a picat cu brio”, a spus cântărețul în 2012, la emisiunea „Happy Hour”, de la Pro TV.

A doua palmă primită a fost de la Antonia

Nici a doua oară nu a fost cu noroc, însă cei doi s-au despărțit amiabil, la notar și păstrează o relație frumoasă de dragul fiului lor. Despre motivul divorțului, acesta a preferat destul de evaziv, afirmând că atât el cât și fosta sa soție au avut o vină. Iar el regretă că nu și-a făcut timp să meargă în vacanță în cuplu.

”Eu am luat lucrurile exact cum au fost, lucrurile s-au întâmplat, se întâmplă în viața noastră, îmi asum că fiecare are partea lui de vină. Eu am învățat din fiecare experiență pe care o am. Nimeni nu știe exact ce se întâmplă acolo, ce e în spate. E și timpul o problemă, faptul că nu poți pleca într-o vacanță, o vacanță în adevăratul sens al cuvântului”, a declarat artistul.

„Te repliezi, e nevoia omului de a fi cu alt om”

Invitat la Dan Capatos în emisiune, Andrei a mărturisit că a lăsat toate problemele în urmă și dacă va găsi femeia potrivită va spune da și a treia oară. Fără să stea prea mult pe gânduri. ”Eu sunt dispus la orice reîncercare, lejer, viața e atât de scurtă, de frumoasă. Atât de frumos e să guști de toate experiențele, te repliezi, e nevoia omului de a fi cu alt om. Întotdeauna am fost optimist și vesel”, a spus Andrei Ștefănescu.

Sursă foto: Instagram

 

 

Recomandarile noastre