Din căminul pentru bătrâni, Mioara Roman i-a trimis fiicei un buchet de flori

Din căminul pentru bătrâni, Mioara Roman i-a trimis fiicei un buchet de flori
Pentru că a avut destule suferințe în ultimele luni, Oana Roman a decis să se răsfețe maxim de ziua ei. Tocmai a împlinit 45 de ani și a petrecut cu tequila în Egipt. Și cu prietena ei, Vica Blochina.

Din căminul pentru bătrâni, Mioara Roman i-a trimis fiicei un buchet de flori. E imens buchetul, iar mama iubitoare a vrut să îi arate astfel Oanei cât de mult o iubește și se gândește la ea.

Fosta soție a  celui dintâi prim-ministru postdecembrist, Mioara Roman a avut, în ultimele luni, mai multe probleme de sănătate. După cum probabil vă amintiți, începutul anului, fosta soție a lui Petre Roman a ajuns în sala de operații. după intervenție, recuperarea e vitală pentru ca Mioara Roman să poată fi din nou bine.

Mioara Roman se recuperează după operație

E nevoie de tratament special. Astfel, cele două fiice ale ei, Oana și sora ei, Catinca, au decis să o interneze, temporar. Astfel, Mioara Roman se află momentan într-un așezământ special pentru persoane în etate și cu probleme medicale, cu dotări de lux.

„Mama va veni punctual de azi înainte aici. Pentru a-și îmbunătăți mobilitatea. O să vină și acasă, va sta și aici. Mama e bine, e foarte încântată, i se pare super frumos și abia așteaptă să înceapă tratamentele și să fie bine. Pentru că în ultima vreme a stat mult în casă și chiar își dorește să își îmbunătățească starea de sănătate. Acum suntem aici și este extrem de încântată”, a spus Catinca Roman la Antena Stars.

Din căminul pentru bătrâni, Mioara Roman i-a trimis fiicei un buchet de flori

Profitând de faptul că mama ei este pe mâini bune, Oana Roman a decis să ia o scurtă vacanță pentru a celebra împlinirea frumoasei vârste de 45 de ani. Ea a plecat împreună cu Vica Blochină în Egipt. Unde, Oana Roman a avut parte de o aniversare de vis. Cele două prietene s-au lăudat pe Instagram că sărbătoresc cu tequila. Iar Oana a mărturisit că această băutură chiar știe să o bea „ca la carte”.

Din căminul pentru bătrâni, Mioara Roman i-a trimis fiicei un buchet de flori

Oana Roman a primit foarte multe buchete de flori și și-a găsit patul acoperit cu petale. dar surpriza cea mai mare i-a făcut-o mama ei. Mioara Roman, de la distanță, i-a trimis fiicei sale un buchet superb de flori. S-a pozat cu el în mână și îl întinde spre obiectivul aparatului de fotografiat, ca și când i l-ar oferi fiicei sale.

„Probabil cea mai frumoasă imagine de azi! Mama trimițându-mi flori printr-o poză superbă. Te iubesc, mama!”, a scris Oana Roman, într-un InstaStory.

Sursa foto: Instagram

De ce Ilinca Vandici își udă cu „puful” sprâncenele