Din culisele emisiunii X Factor. Cine sunt noii jurați

Din culisele emisiunii X Factor. Cine sunt noii jurați
Se apropie vertiginos momentul în care va începe un nou sezon X Factor. Va fi al nouălea și va începe vineri, 11 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1.

Va fi o gură de oxigen pentru toţi artiştii, spune juratul Ştefan Bănică, referindu-se la faptul că, pe fondul pandemiei, aceștia nu prea au avut parte de apariții scenice, concertele și eveniment ele fiind anulate în primele luni și apoi mult restrânse sau amânate.

Ştefan Bănică a povestit că filmările pentru cel de-al nouălea sezon au fost complet diferite faţă de orice a trăit până acum, și că a avut senzația că toată lumea reînvăţa să trăiască. „E un an special, e greu de imaginat, de exemplu, ca într-un moment emoţionant să nu poţi să te manifeşti, să nu poţi să iei pe cineva în braţe, dar trebuie să mergem înainte.

De pe 11 martie nu am cântat, nu am jucat teatru, nu am filmat. Sigur, pe lângă ce am încercat să fac acasă, dar eu consider că în meseria noastră, oricât ne-am adapta, nu se poate face teatru online, se face faţă în faţă cu oameni, cu emoţii, la fel şi în cazul concertelor. Abia aştept să se revină, sunt puţin confuz cu ceea ce se întâmplă, înţeleg că teatru nu putem juca, dar oamenii pot să meargă în restaurante sau biserici.


Ronaldo și Georgina, ultimele poze din cea mai fierbinte vacanță

Români, boschetari de lux la Londra. Dorm în fața magazinelor exclusiviste din Park Lane


E ciudat, dar dacă sunt nişte reguli, indiferent dacă ne plac sau nu, trebuie respectate. Muzica e în sufletul meu, atunci când totul se opreşte, ea devine singurul nostru refugiu. Artiştii au nevoie de o scenă, asta e menirea lor! Mai ales în vremurile pe care le trăim, daţi-le o scenă şi o să vedeţi ce urmează!

Viaţa merge înainte, ea nu stă în loc şi la fel şi muzica, ea nu trebuie să se oprească niciodată! Îmi doresc ca toţi cei care au ceva de spus să revină cât mai repede pe scenă şi să depăşim această perioadă!“, a mărturisit juratul „X Factor“ Ştefan Bănică, conform Adevărul.ro.

Care sunt noutățile ediției

Noul sezonul X Factor aduce şi multe reguli noi, pe care concurenţii sunt pe cale să le descopere. Noutățile sunt și la masa juriului. Loredana Groza şi Florin Ristei, îşi vor ocupa locurile alături de Delia şi Ştefan Bănică. În plus,  Răzvan Simion şi Dani Oţil revin în calitate de prezentatori. Spectatorii vor intra în culisele emisiunii cu ajutorul actriţei Ilona Brezoianu, în cadrul unei producţii care va fi difuzată exclusiv online.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp