Într-un interviu acordat site-ului Onet miercuri seară , Manzheley a susținut că organizează evenimente sexuale pentru homosexuali de doi ani, adesea cu peste o sută de participanți. El a vorbit despre asta în presa belgiană, arătând apartamentul unde a avut loc întâlnirea. A susținut, de asemenea, că patru politicieni PiS erau invitați obișnuiți la evenimentele sale sexuale, însă nu a vrut să le dea numele: “În primul rând, acum aproximativ un an și jumătate, am fost contactat de doi politicieni PiS care au auzit despre evenimentele mele de la prietenii mei de la Bruxelles. Apoi am mai vorbit cu alți doi care au auzit de mine de la colegii lor din Germania”, a spus Manzheley.

Tânărul a menționat de asemenea că reuniunile sale sunt celebre printre politicieni și diplomați din mai multe țări: “Avem politicieni din Ucraina, Franța, Germania, Olanda, Luxemburg, Elveția și Spania. Cu toate acestea, cei mai frecvenți oaspeți sunt polonezii și maghiarii”, susține el, care adaugă și că dintre politicienii polonezi care participă frecvent la orgiile sale, majoritatea sunt reprezentanți ai justiției. 

În țară moraliști, în străinătate fară limite

Conform spuselor lui Manzheley, majoritatea invitaților la orgii mențin aparențele în propriile lor țări în public, dar când călătoresc în străinătate sunt liberi să fie deschiși în ceea ce privește orientările lor sexuale: “Spun doar că, pentru a-și ocupa funcțiile, trebuie să se prefacă a fi de acord cu liderii lor. De aceea preferă să vină în străinătate. Dacă ar apărea în țările lor, ar însemna sfârșitul carierei. Datorită regulilor societăților lor, ei nu pot vorbi deschis despre homosexualitatea lor, a susținut Manzheley, referindu-se în mod special la Polonia și Ungaria, unde comunitatea LGBT nu este văzută deloc bine. 

Europarlamentarul maghiar care și-a dat demisia în urma participării la celebra orgie / Sursă foto: Facebook

În ceea ce îl privește pe europarlamentarul Jozsef Szajer, David a confirmat că acesta a încercat să fugă pe fereastră: “Atunci eram ocupat cu alți oaspeți, așa că nu vedeam decât fereastra deschisă. Apartamentul meu este la etajul al doilea, așa că era prea sus pentru a sări în stradă. În cele din urmă, Szajer a fost luat de poliție”, a spus el.

“Un idiot a uitat să încuie ușa”

Presa internațională a relatat zilele trecute că europarlamentarul maghiar Jozsef Szajer ar fi fost prins cu o pastilă de ecstasy asupra lui, deși acesta a negat că ar fi consumat așa ceva. Manzheley vorbește și despre acest lucru în interviul acordat: “Petrecerile că atare nu conțin droguri, dar dacă cineva le aduce cu el sau le ia mai devreme, nu mă pot abține. Participanții o fac pe propriul risc. Apropo, consumul de droguri nu este o problemă la Bruxelles. Dealerii sunt chiar în fața ușii clădirii mele”, a adăugat el.

Sursa foto: Facebook

Manzheley a vorbit și despre intervenția poliției care a avut loc vineri la el acasă. Se pare că nu era vorba despre orgie în sine, pentru că nu încălca legea. Ideea a fost că bărbații au încălcat restricțiile privind lupta împotriva COVID-19 întâlnindu-se într-un grup mai mare: “Un idiot a uitat să încuie ușa. Poliția a deschis-o și a intrat. Nu aveau niciun mandat, invitație sau orice alt document. A fost cu adevărat o surpriză pentru mine” a susținut el, menționând de asemenea că la petrecere au fost mai mult de 30 de oameni, însă nu toți au fost legitimați. “Nu au cerut documentele tuturor participanților, așa că numărul lor oficial este mai mic de 30, deși în realitate am fost mai mulți”, mărturisește tânărul. 

Manzheley, aparent căutat de poliția poloneză. Adevăr, înscenare sau confuzie de nume?

Dawid Manzheley, barbatul cautat de polonezi de peste 1 an /Sursa foto: twitter

La câteva ore de la publicarea interviului, s-a aflat că Manzheley era un polonez care era căutat de poliție de peste un an și că în Polonia existau mai multe dosare în instanță împotriva acestuia. 

Joi s-a confirmat că poliția din Wadowice caută o persoană cu un nume și prenume aproape identice, un polonez pe nume David Manzheley. Bărbatul este suspectat de fraudă și, conform dosarelor poliției, a fost înregistrat la Wadowice. 

Deși site-ul onet afirmă că are surse care au confirmat că cei 2 bărbați, cel căutat și cel care a organizat orgia,  sunt una și aceeași persoană, lucrurile nu sunt încă destul de clare, pentru că datele de naștere ale celor doi nu corespund. David Manzheley care a organizat petrecerea are 29 de ani,conform informărilor oficiale,  deci ar trebui să fie născut în anul 1991, în timp ce Dawid Manzheley care este căutat de poliția poloneză apare că fiind născut în anul 1984, prin urmare în ultimul caz vorbim de un bărbat de 36 de ani. 

Informațiile oferite de Manzheley nu pot fi verificate, așa că spusele acestuia nu pot fi luate ca o certitudine. La o căutare atentă pe internet se poate observa că nu există prea multe date în legătură cu Manzheley care să poată valida spusele sale sau macar să o ofere o perspectivă mai clară asupra activităților pe care acesta spune că le desfășoară.  

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp