Dirijorul Grupului Tronos, Arhidiaconul Mihail Bucă, trece prin grele încercări. Face un apel disperat pentru a salva viața fiicei sale

Dirijorul Grupului Tronos, Arhidiaconul Mihail Bucă, trece prin grele încercări. Face un apel disperat pentru a salva viața fiicei sale
Înzestrat cu mult talent, a fost pasionat de fotbal, dar a lăsat totul pentru iubirea de Dumnezeu. Ce s-a întâmplat cu arhidiaconul Mihail Bucă.

Arhidiaconul Mihail Bucă a dăruit mereu tuturor un zâmbet, o vorbă, o strângere de mână. Acum are nevoie de ajutor.

Dirijorul Grupului Tronos, Arhidiaconul Mihail Bucă, trece prin grele încercări. Face un apel disperat pentru a salva viața fiicei sale

Dirijorul grupului psaltic Tronos este distrus, după ce medicii i-au pus un diagnostic nemilos fiicei sale, Irene. E vorba de leucemie acută mieloblastică. Dumnezeu l-a binecuvântat cu cinci copii și știe că tot El îi va salva copilul. Este doar o încercare a vieții pe care trebuie să o treacă. Dar pentru ca micuța să trăiască are nevoie de un tratament costisitor, de aceea a lăsat un mesaj pentru toți cei care vor să-l ajute.

 „𝘼𝙡𝙖̆𝙩𝙪𝙧𝙞 𝙙𝙚 𝙄𝙧𝙚𝙣𝙚!

Sunt Arhidiaconul Mihail Bucă. Cei mai mulți mă cunoașteți de la Catedrala Patriarhală, unde slujesc din 1997. Sunt fondatorul și dirijorul Grupului Psaltic „𝙏𝙧𝙤𝙣𝙤𝙨” al Patriarhiei Române și tatăl a cinci copii. Alături de soția mea, Daniela, Dumnezeu ne-a binecuvântat, în căsnicia noastră, cu Nicolae, Maria, Iustin, Anastasia și 𝙢𝙞𝙘𝙪𝙩̦𝙖 𝙄𝙧𝙚𝙣𝙚.

 

Despre Irene vă voi vorbi în acest mesaj către voi. În urmă cu câteva zile, fetița noastră a fost diagnosticată cu Leucemie acută mieloblastică. Mulți dintre voi ne sunteți alături și vă simțim rugăciunile și încurajările, care înseamnă enorm în această grea perioadă. Mulți dintre voi sunteți „𝘼𝙡𝙖̆𝙩𝙪𝙧𝙞 𝙙𝙚 𝙄𝙧𝙚𝙣𝙚!” iar ea știe.

„Irene are nevoie de sprijinul vostru”

Diagnosticul pus de medicii Institutului Fundeni fiicei noastre nu ne dezarmează pentru că tot ei ne-au transmis că tratamentul ne-o poate reda pe Irene așa cum era înainte. Puterea noastră este Domnul Iisus Hristos, Mântuitorul și Salvatorul lumii. Însă, știm că și voi sunteți forța nostră.

Vin în fața voastră cu acest mesaj pentru că Irene are nevoie de sprijinul vostru. Pentru a beneficia de o asistență medicală de ultimă oră, dat fiind diagnosticul, dar și faptul că Irene suferă și de Sindromul Down, vă solicităm ajutorul material.

În acest sens, am deschis trei conturi la BCR, unul în RON, unul în EURO și unul în USD. Donația se poate face prin transfer bancar.

𝘽𝙚𝙣𝙚𝙛𝙞𝙘𝙞𝙖𝙧: 𝘾𝙤𝙣𝙨𝙩𝙖𝙣𝙩𝙞𝙣 𝙄𝙧𝙚𝙣𝙚 𝙀𝙘𝙖𝙩𝙚𝙧𝙞𝙣𝙖

𝐂𝐨𝐧𝐭 𝐑𝐎𝐍: 𝐑𝐎𝟎𝟗𝐑𝐍𝐂𝐁𝟎𝟎𝟖𝟕𝟏𝟕𝟏𝟎𝟐𝟒𝟒𝟔𝟎𝟎𝟎𝟐

𝐂𝐨𝐧𝐭 𝐄𝐔𝐑𝐎: 𝐑𝐎𝟕𝟗𝐑𝐍𝐂𝐁𝟎𝟎𝟖𝟕𝟏𝟕𝟏𝟎𝟐𝟒𝟒𝟔𝟎𝟎𝟎𝟑

𝐂𝐨𝐧𝐭 𝐔𝐒𝐃: 𝐑𝐎𝟓𝟐𝐑𝐍𝐂𝐁𝟎𝟎𝟖𝟕𝟏𝟕𝟕𝟏𝟎𝟐𝟒𝟒𝟔𝟎𝟎𝟎𝟒”, este mesajul părintelui Mihail Bucă.

Sursă foto: Facebook

Recomandarile noastre