Prințul Harry și Meghan Markle ar avea un „proiect top-secret” născut din nevoia de bani. Ei s-au împrumutat la bancă pentru a putea achiziționa super-conacul din California, iar acum au nevoie să își plătească ratele. Prințul Harry și Meghan Markle vor să găsească o echipă pentru a pune la punct un proiect de televiziune, în care să fie producători.

Presa străină anunță că cei doi încearcă încă din iunie să-și vândă ideea. Astfel, cuplul s-ar fi întâlnit cu numeroși moguli media, printre care și NBC Universal. Foarte puține detalii ale proiectului sunt cunoscute, dar se pare că Prințul Harry și Meghan Markle ar urma să fie producătorii unui serial TV.

Zvonurile despre Harry și Meghan, potrivit cărora cei doi își doresc să „ocupe” Hollywoodul, au apărut în momentul în care cuplul a anunțat că renunță la titlul regal și că vrea să se mute în Statele Unite ale Americii.

Filmele lui Meghan

Primul loc de muncă în showbiz al lui Meghan a fost ca narator al seriei Disney Plus Elephants, apărută în aprilie. Toții banii încasați de Meghan Markle au ajuns la fundația de caritate Elephants Without Borders – o organizație dedicată conservării vieții sălbatice și protejării animalelor împotriva braconajului.


A murit actorul britanic Ben Cross

Brad Pitt și Jennifer Aniston, din nou împreună. Avem detalii!


La scurt timp după „Megxit”, Harry a luat-o pe urmele soției sale și a apărut într-un documentar Netflix despre jocurile paralimpice, numit Rising Phoenix. Filmul va fi difuzat pe 26 august. Anul trecut, Harry a anunțat că a făcut un parteneriat cu Oprah Winfrey, car ar urma să fie difuzat pe Apple TV. Până acum, nu este clar dacă noul proiect va fi realizat în colaborare cu Disney, Netflix sau Apple TV.

Mutarea pe cont propriu, costisitoare

Amintim că la începutul anului, Prinţul Harry şi Meghan Markle au renunţat la statutul de membrii seniori ai Familiei Regale Britanice. După ce au stat puțin timp în Canada, cei doi s-au mutat în Statele Unite ale Americii, alături de fiul lor, Archie. Găzduiţi în primă instanță de mogulul media Tyler Perry, în Beverly Hills (Los Angeles), cei doi au fost hărţuiţi constant de paparazzi. Din acest motiv au decis să-și cumpere propriul conac în Santa Barbara, care să le ofere mai multă intimitate.

Așa cum Rețete și vedete a scris, numai pentru locuința somptuoasă au plătit aproximativ 13 milioane de dolari. Dar cheltuielile nu se opresc aici.  Anual, Harry și Meghan trebuie să facă față unor facturi în valoare de 500.000 de lire sterline. Aici este inclusă și rata, parte a împrumutului făcut la achiziționarea locuinței.

Cuplul a achitat un depozit de 3,8 milioane de lire sterline către City National Bank și au garantat cu o ipotecă în valoare de 7,4 milioane de lire sterline pentru o perioadă de 30 de ani. Asta înseamnă o rată lunară de 34.750 de lire sterline pe lună sau 417.000 de lire sterline pe an.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp