Distracție mare. Prințul Harry și Meghan, cină în oraș cu invitați surpriză

Distracție mare. Prințul Harry și Meghan, cină în oraș cu invitați surpriză
Pentru prima dată de când sunt în America, prințul Harry și soția sa, Meghan Markle au fost surprinși într-o bună dispoziție de zile mari, la o cină, într-un restaurant. Ei au avut invitați speciali.

Prințul Harry și Meghan Markle și-au reafirmat înclinația și nostalgia vis-a vis  de ceea ce ce au lăsat în urmă în Marea Britanie. Dar asta doar pentru că unul dintre membrii familiei regale a ajuns în SUA într-o vizită de curtoazie. Prințesa Eugenie și soțul Jack Brooksbank au cinat cu Harry și Meghan într-un local din Santa Barbara în acest  weekend.

Verișoara lui Harry, Prințesa Eugenie de York (Eugenie Victoria Helen) este fiica cea mai mică a Prințului  Andrew, Duce de York. Ea este a zecea persoană în linia de succesiune la tronul britanic. Se pare că Harry și Eugenie au o legătură strânsă, scrie TMZ. Mult mai strânsă decât o are cu unii dintre ceilalți membri ai familiei regale, inclusiv cu tatăl și cu fratele său. Prințul Harry a dus-o pe Eugenie la Super Bowl, weekendul trecut, așa că se pare că cei  doi sunt destul de apropiați.

Prințul Harry e supărat pe familia regală pentru că i se refuză pază la o eventuală vizită la Londra

În plus, între familiile celor doi verișori este o legătură strânsă. Eugenie și Jack locuiesc acum în Frogmore Cottage, același loc în care au locuit Harry și Meghan înainte de a părăsi Anglia.

Cina, scrie sursa citată, a venit ca urmare a unei mai vechi discuții și nemulțumiri pe care prințul Harry a avut-o în legătură cu familia regală care nu îi va asigura protecție pentru familie și copii, în cazul unei eventuale vizite în Marea Britanie.

După cum s-a relatat, Harry nu îi va duce pe Archie și Lilibet la jubileul de platină al reginei în iunie, deoarece Casa regală refuză să ofere securitate copiilor acestuia. Din același motiv, prințul Harry s-a și adresat justiției britanice, menționând că agenții săi de securitate americani nu pot oferi protecție garantată într-o țară străină, neavând acces la informațiile secrete.

Sursa foto: TMZ.com

Recomandarile noastre