Serena Williams are o relație secretă cu prințul Harry care durează de ani de zile. Adevărul a ieșit abia acum la iveală

Serena Williams are o relație secretă cu prințul Harry care durează de ani de zile. Adevărul a ieșit abia acum la iveală
Iar de când prințul s-a mutat în America, apropierea dintre ei este și mai facilă decât înainte. Relația lor a „transpirat” abia acum, total neașteptat.

Total neașteptat e rolul pe care prințul Harry îl joacă în viața celebrei tenismene Serena Williams. El e un coach personal pentru marea sportivă. ”Ne-am fi putut imagina că până și o campioană precum Serena Williams ar putea avea nevoie de un „antrenor de viață”, dar și că mentorul ei a fost prințul Harry. Cu toată sinceritatea, nu am fi spus-o niciodată”, scriu editorii de la Elle com.

Totuși, Ducele de Sussex, care din martie 2021 a devenit Chief Impact Officer al BetterUp, un start-up american care se ocupă exact de acest lucru – de sănătatea mintală, a avut întotdeauna o anumită predispoziție spre ascultare și dialog.

Sensibilitatea sa puternică, aceeași care în urmă cu doi ani l-a făcut să se îndepărteze de familia regală în căutarea unei vieți diferite de cealaltă parte a lumii și care anul trecut l-a convins să susțină mai multe proiecte legate de sănătatea mintală, inclusiv documentarul cu Oprah Winfrey, a ajutat-o ​​de mai multe ori pe campioana de tenis.

Prințul Harry și Serena Williamsau o relație de ani de zile

Totul s-a aflat de la însăși Williams, care a dezvăluit câteva detalii despre minunata ei prietenie cu prințul Harry în timpul unei conferințe de presă. „Sunt genul de persoană care îi spune: Bine, trebuie să rezolvi mai multe probleme. Când pot veni? Pentru că le rezolvi mereu pentru mine”, a povestit Serena Williams. Amintiți-vă doar că în 2019, tenismena stătea printre invitații de la onoare la nunta lui Harry și Meghan, alături de Oprah Winfrey, George Clooney și soția sa Amal.

Prințul Harry insistă să își păstreze titlurile militare după Megxit.

„Știu că glumesc mult, dar Harry este într-adevăr unul dintre antrenorii mei de viață – a spus tenismena, mărturisind că ar putea petrece ore întregi discutând cu prințul Harry. Ori de câte ori îl văd, el rezolvă mereu toate problemele din viața mea”.

Fără toate controversele legate de alegerile de viață ale prințului Harry, pentru Serena Williams, nepotul reginei Elisabeta II este cu adevărat antrenorul ei de viață atât pe teren, cât și în afara acestuia.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre