Serena Williams, îmbrăcată senzațional! Instantanee pe plajă alături de Mini-Serena

Serena Williams, îmbrăcată senzațional! Instantanee pe plajă alături de Mini-Serena
Serena Williams împărtășește fotografii adorabile ale ei și ale fiicei sale Olympia, în vârstă de 4 ani, purtând același costum de baie în vacanța idilică pe plajă.

Serena Williams se îmbracă în aceleași haine ca și fiica sa de patru ani. Vedeta tenisului se bucură de o vacanță idilică alături de soțul ei Alexis Ohanian și fiica lor, Alexis Olympia Ohanian Jr.

Celebra tenismenă și-a folosit timpul liber în vacanță pentru a împărtăși momente adorabile alături de fiica ei, Olympia, 4 ani. Nu se știre unde e vacanța, dar se vede că mama și fiica poartă același costum de baie.

Serena Williams se îmbracă în aceleași haine ca și fiica sa

Legendara sportivă, în vârstă de 39 de ani, a postat două fotografii cu ea și cu replica ei în miniatură sărind de bucurie. Ambele poartă costume întregi de culoare caramel, și bluze albastre.

Duo-ul mamă-fiică a strălucit pur și simplu în fotografia lor de plajă, în timp ce sar pe nisip în fața mării uimitoare și a palmierilor verzi.

De asemenea, Serena Williams a încărcat încă două fotografii împreună cu prietena ei și specialistul în evenimente Valerie Vogt, care arăta incredibil într-un bikini roșu. Ea a titrat setul de fotografii: „Jumpin’ jumpin ’with my best gals”.

Serena și fiica ei împărtășesc deseori aceleași ținute, mama împărtășind mereu astfel de imagini pe rețelele de socializare.

Acasă la Serena Williams

Tatăl Olympiei este antreprenorul în internet Alexis, cofondator al site-ului de socializare Reddit. Serena Williams a născut-o  în septembrie 2017. Ea s-a căsătorit două luni mai târziu cu Alexis Ohanian, într-o ceremonie din New Orleans, Louisiana. La petrecere au participat vedete celebre, precum: Beyoncé, Kim Kardashian, Eva Longoria și colega ei de breaslă Caroline Wozniacki.

Cuplul s-a întâlnit la Roma în 2015 chiar înainte ca Williams să meargă să joace primul său meci la Openul Italiei din acel an. Proprietatea în care locuiește  acum familia Williams-Ohanian este construită în stil spaniol-mediteranean. Interiorul casei din Miami a Serenei a fost realizat de firma V Starr, care aparține surorii campioanei, Venus Williams.

Se vede că aceasta își cunoaște foarte bine sora, pentru că a ținut cont de tot ce o pasionează. Decoratorii au integrat în casă stilul de hotel, după ce sportiva a trăit toată viața pe drumuri, între turnee. Stilul este minimalist-chic cu un vibe-ul familial.

Sursa foto: Instagram