Diva asta arată trăznet, dar mănâncă usturoi pe pâine. Milionarii roiau cândva în jurul ei

Diva asta arată trăznet, dar mănâncă usturoi pe pâine. Milionarii roiau cândva în jurul ei
Usturoiul este un aliment extrem de benefic pentru sănătate. Printre altele, reglează colesterolul și ajută la slăbit. Iar bătrânii spun că usturoiul te mai și apără de vampiri.

Una din vedetele autohtone nu se teme de vampiri, dar nici dacă îi miroase respirația după ce a mâncat usturoi.

Usturoiul, intră în preferințele ei culinare și se laudă cu asta. Aflată în vacanță, după o sesiune de bronzare pe plajă, ocazie cu care și-a arătat silueta perfectă, fosta balerină Vica Blochina le-a arătat fanilor ei și cum își întreține trupul subțire.

Acum are 44 de ani, un băiat mare, în vârstă de 15 ani, al cărui tată e celebrul fotbalist și antrenor Victor Pițurcă. Întotdeauna a spus lumii întregi că a fost „amanta lui Piți” vreme de 15 ani. A mai spus și că el nu și-a dorit copilul pentru că era și este însurat și are doi copii adulți.

Între timp, situația parentală a fost reglată. Băiatul lor, Edan, stă mai mult în familia lui Victor Pițurcă, aproape de tatăl care-l ajută să performeze în fotbal, pentru că puștiul a călcat pe urmele tatălui și se pregătește să facă o carieră în domeniul sportului cu balonul rotund. Între timp, mamă singură și în formă, Vica, e mai mereu prezentă pe la evenimente, prin studiourile de televiziune sau în vacanțe exotice.

Vica Blochina mănâncă pâine cu ulei și usturoi

Zilele acestea, Vica Blochina și-a arătat trupul perfect bronzat de pe o plajă înconjurată cu palm ieri, unde a fost în vacanță. Ea a dezvăluit fanilor și cu ce meniu „sofisticat” se răsfață. Nu veți crede asta. dar e garantat, Vica Blochina știe cum să țină vampirii deoparte. Ea mănâncă usturoi. Mai exact pâine de casă, unsă cu ulei de măsline, și usturoi, totul condimentat cu sare roz de Himalaya.

Celebra Vica Blochina e balerină. Ea a ajuns în România după Revoluție, cu alte fete de 18 – 20 de ani, dansatoare în clubul Melody.

„Pentru mine, dansul e o artă, fie că e pe scena Operei, fie că e street dance. Am dansat cu pasiune și mi-a plăcut ceea ce am făcut, iar etapa din viața mea pe scena clubului Melody din București a fost o perioadă frumoasă a tinereții mele. Am cunoscut multă lume, mulți artiști. Am avut experiențe, unele frumoase, altele triste, dar așa e viața”, a povestit, în trecut, Vica Blochina.

Sursa foto: Instagram