Divorț, suferință? Kim Kardashian strălucește pur și simplu

Divorț, suferință? Kim Kardashian strălucește pur și simplu
Cine spune că o femeie aflată în pragul divorțului trebuie să fie trasă la față și tristă, se înșală amarnic. Vedetele demonstrează că lucrurile pot sta și altfel.

Cu anunțul divorțului lansat deja de ceva timp, Kim Kardashian strălucește pur și simplu într-un corset de aur. Are treabă serioasă. Ea a lansat un nou parfum în preambul de Ziua Îndrăgostiților.

Pe fondul „divorțului” de Kanye West, ea s-a concentrat pe afaceri. Și Kim Kardashian strălucește pur și simplu într-un corset de aur în fotografiile pentru lansarea ultimului ei parfum de Ziua Îndrăgostiților. În trei variante – gold, rose gold și silver, în formă de inimă, parfumul face parte din linia KKW Fragrance. Prețul unei sticle este de 30 de dolari.

Vedeta de 40 de ani pozează în ținute asortate culorilor în care e ambalat parfumul. Machiajul impecabil al lui Kim a fost evidențiat de pomeții înălțați și de sprâncenele îndrăznețe. Mai devreme, în aceeași zi, dimineața, ea a mărturisit că antrenamentul este „bun pentru suflet” în timp ce făcea câțiva pași pe banda de alergat.

Kim își promovează singură parfumul de 30 de dolari

Kim a captat atenția internauților săptămâna aceasta în trei ținute metalice orbitoare. Hainele concepute pentru a-i accentua silueta de clepsidră promovează cel mai recent parfum.

Cu părul prins într-o coadă de cal strânsă, vedeta oferă o privire pătrunzătoare într-una din cele nouă imagini postate în numele ultimei sale aventuri. De asemenea, Kim modelează o uimitoare versiune aurie a aceleiași ținute, cu corsetul său strâns care atrage atenția asupra taliei sale subțiri.

Subtitrând noul set, ea a scris: „Trei noi arome luxoase încapsulate în sticle metalice în formă de inimă, plus reaprovizionarea a trei dintre parfumurile noastre originale KKW Hearts BAE, BFF & WIFEY. Chiar la timp pentru Ziua Îndrăgostiților, cadou pentru tine și / sau o persoană dragă”.

Se înțelege că Kim va discuta despre sfârșitul căsătoriei sale cu Kanye în timpul seriei finale a show-ului Keeping Up With The Kardashians, spre groaza rapperului Bound 2, a declarat o sursă pentru UsWeekly. Rapperul se află în ferma sa din Wyoming, în timp ce Kim rămâne cu toți cei patru copii la conacul lor din Hidden Hills, California.

Divorțul oferă un final exploziv reality-show-ului

O sursă anonimă a mai declarat aceleiași publicații că vedeta continua să se concentreze asupra imperiului său financiar. „Kim face consiliere individuală și este împăcată cu direcția în care se îndreaptă viața ei. Kim și Kanye – care au 4 copii – North, 7 ani, Saint, 5 ani, Chicago, 2 ani și Psalm, 19 luni – au făcut și împreună consiliere de cuplu în timp ce „încercau să treacă prin lucruri”.

O sursă a spus despre sesiunile lor de consiliere: „Divorțul a fost discutat, dar Kim voia mai mult decât orice ca relația lor să funcționeze.

„Nu s-a întâmplat nimic specific care să-i conducă la acest punct… Sunt 100% aliniați când vine vorba de copii”. Cu toate acestea, apropiați ai lor au declarat, sub anonimat, că cei doi soți aveau de ceva vreme probleme în relație. „Este vorba doar de probleme obișnuite de relație. Nu este nimeni altcineva implicat. Discuțiile privind divorțul au început încă din primăvară”.

Se spune că Kim și-ar dori să încheie exploziv reality show-ul. A fost filmată discutând despre problemele ei din căsătorie. „Dar toți cei implicați se află într-un acord de nedivulgare, deoarece finalul nu va fi disponibil decât mai târziu în 2021”, mai arată sursele citate de Daily Mail.

Sursa foto. Instagram

Grigore Vasiliu Birlic citea ziarul în cimitir. Un geniu al umorului românesc

Recomandarile noastre