Divorțul anului. Cei doi și-au spus adio la notar. Singura declarație a făcut-o soacra: „Nu mă mai bag!”

Divorțul anului. Cei doi și-au spus adio la notar. Singura declarație a făcut-o soacra: „Nu mă mai bag!”
S-a îndrăgostit nebunește, și-a luat copiii și a plecat. N-a interesat-o ce lasă în urmă și speră că a doua oară a făcut alegerea potrivită.

Sora Deliei se iubește de un an cu Radu Siffredi, un bărbat care e opusul soțului căruia i-a dăruit doi copii. Acum au făcut și pasul final.

Potrivit informațiilor oferite de Cancan, de acum Oana Matache nu mai poate fi judecată de nimeni. A divorțat în secret, la notar, de soțul ei, Răzvan Miheț și e mai liniștită ca niciodată. Sursele spun că Oana și Răzvan ar fi făcut și ultimul pas înainte de Paște și au decis să rămână prieteni pentru a-și crește copiii împreună.

Custodia este comună, iar Răzvan, un om de afaceri se va ocupa de toate cheltuielile celor mici. Contactată telefonic, Gina Matache, mama Oanei și a Deliei, a fost foarte reținută, preferând să nu mai pună paie pe foc.

„Sunt mari, sunt vaccinați”

„Voi știți cel mai bine care este situația lor. Nu aș vrea să vă mai confirm nimic, apoi iarăși se supără pe mine. E mai bine să lași copilul să-și trăiască experiențele. Atunci când sunt bune, sunt ale lui. Când sunt rele sunt tot ale lui. Sunt mari, sunt vaccinați. Aceasta rămăsese ultima problemă de rezolvat (n.r: divorțul). Important e că fiecare își vede de treaba lui. Ei se înțeleg foarte bine acum, își cresc împreună copilașii”, a declarat Gina Matache pentru Cancan.

Carmen Harra nu le-a dat zile multe împreună

Dacă Radu e potrivit sau nu pentru Oana Matache, doar tânăra o știe, însă rockerul a arătat un comportament total nepotrivit, atunci când i-a înjurat copiii iubitei, într-un mod greu de spus în cuvinte. „S-au trezit, să le bag….pe gât”. Cu puțin timp în urmă, cunoscuta clarvăzătoare Carmen Harra le-a făcut o previziune celor doi îndrăgostiți, afirmând că nu-i vede împreună pentru totdeauna.

„Am lucrat mult ca și consilier de cuplu și îmi dau seama câte probleme apar. (…) Ruptura dintre Oana Matache și soțul ei poate să fi venit încet, încet în timp. Ei s-au detașat unul de altul, n-a existat fuziunea emoțională și au început să se uite unul la celălalt ca doi străini. Ar mai o variantă, că ea a avut o iubire peste noapte, pentru acest om.

„Eu am o îndoială că ea va merge în timp, cu bătaie lungă într-o relație cu acest Radu”

Cu el s-ar putea să aibă o conexiune karmică, pentru că numai aceasta produc rupturi atât de puternice peste noapte în mariajul cuiva. Asta e concluzia mea, că aici ne raportăm la o relație karmică și aici reacția e necontrolabilă. Noul ei iubit, Radu, pare să fie foarte șarmant, excentric și a prins-o în mrejele lui. (…)

Din nefericire, când noi lăsăm lucrurile nerezolvate undeva, nu funcționează cum trebuie, pentru că nu trebuie să construim ceva pe nefericirea altuia. Eu am o îndoială că ea va merge în timp, cu bătaie lungă într-o relație cu acest Radu”, a spus celebra clarvăzătoare.

Recomandarile noastre