Divorțul anului în showbiz. Un sfert de veac le-a fost bine, acum soția are lozul câștigător

Divorțul anului în showbiz. Un sfert de veac le-a fost bine, acum soția are lozul câștigător
Veștile privind separarea dintre unul din cei mai cunoscuți rapperi ai momentului și ”jumătatea” care i-a stat alături vreme de un sfert de veac, fac valuri. El a făcut o avere colosală din muzică și accesorii. Ea, l-a iubit atât de tare încât nu a semnat un contract prenupțial.

Nicole Young, soția celebrului rapper Dr. Dre, divorțează după 24 de ani de căsnicie. Femeia, a depus luni actele pentru divorț invocând diferențe ireconciliabile, informează Daily Mail. Deja la postările în care apar împreună, Nicole și Dre, fanii postează mesaje. ”Odihnească-ți-se în pace averea”, i-a scris unul din fani lui Dre. Altcineva comentează că rapperul și-ar fi înșelat soție deși, aparent, se simțeau foarte bine împreună.

Are 50 de ani și i-a făcut lui Dr. Dre doi copii: un fiu, Truice, acum de 23 de ani, și o fiică, Truly, 19 ani.  În lipsa unui contract prenupțial și având în vedere averea fabuloasă a rapperului, Nicole și-a luat cel mai tare avocat al celebrităților din California, pe Samantha Spector, care s-a ocupat și de cazurile altor vedete de la Hollywood – Jenna Dewan și Amber Heard. Conform legislației din California, dacă mariajul a durat peste 10 ani, sprijinul pe care soțul e obligat să îl acorde soției, durează de obicei pe viață.

Dre și Young au fost văzuți ultima dată împreună în public în februarie anul acesta, la prezentarea de modă a casei Tom Ford, împreună cu fiica lor, Truly,  ocazie cu care rapperul a vorbit despre cât era de nerăbdător să-și petreacă ziua de naștere cu soția sa, pe 18 februarie.

Pe numele său real Andre Romelle Young, Dr. Dre, 55 de ani, valorează cel puțin 800 de milioane de dolari, scrie presa străină. El a fondat brandul Beats Electronics, bazat pe sisteme audio de înaltă performanță și, ca atare, extrem de căutate. În 2014, compania de muzică Beats, a fost cumpărată de Apple pentru 3 miliarde de dolari, ceea ce i-a adus lui Dre  calitatea de ”primul miliardar din hip-hop” în topul Forbes.


Credeți că fumatul ucide? Adevăratul pericol e unde nu vă așteptați

Dieta indiană. Slăbești 8 kg în timp record


În același an, rapperul a cumpărat o casă de 40 de milioane de dolari în cartierul Brentwood din Los Angeles, de la jucătorul NFL Tom Brady și supermodelul Gisele Bundchen.

Rapperul este, de asemenea, fondatorul și CEO al Aftermath Entertainment și a fost anterior coproprietar al Death Row Records.