Dieta indiană. Slăbești 8 kg în timp record

Dieta indiană. Slăbești 8 kg în timp record
Nutriționiștii spun că vara este mai favorabilă pentru o cură de slăbire, rapidă și sănătoasă, care să te ajute să slăbești fără să te înfometezi. Secretul? De obicei, vara, din cauza căldurii, senzația de foame nu e așa puternică.

Una din dietele ”vedetă”, care promite slăbire sănătoasă, e dieta indiană. Aceasta promite o reducerea a greutății corporale cu 8 kilograme în șapte zile. Înainte de a începe, trebuie să știi că e obligatoriu să eviți, pe toată durata dietei, cafeaua și ceaiul. Iar alcoolul este strict interzis.

Ziua 1

Este important să mănânci numai fructe. Poți consuma orice fel de fructe, cu excepția strugurilor, bananelor și mango. Acestea sunt restricționate în toate dietele, motivul fiind că  ele conțin mai mult zahăr. Sunt perfecte pepenele roșu, portocalele, merele, rodiile și căpșunile. Poți să le consumi în orice cantitate dorești.

Ziua 2

Trebuie să mănânci doar legume, fierte sau crude. Dacă dorești, poți chiar să-ți începi dimineața cu un cartof fiert. Îi vei oferi astfel organismului suficientă energie și carbohidrați pentru a doua zi. Include în dietă și multe legume verzi. Opțional, le poți rumeni la gratar (fără ulei).

Ziua 3

Este ziua în care consumi exclusiv legume și fructe. Le poți combina cum dorești, respectând recomandările din zilele precedente.


Adele își pune pe jar fanii. Ce a postat vedeta

Ducesa Kate s-a murdărit pe mâini


Ziua 4

Consumi numai banane pe tot parcursul zilei, dar numai până la ora 18,00. De asemenea, poți să bei până la 4 pahare de lapte, dar evită-l pe cel cu 3,5% sau mai multă grăsime. În ciuda faptului că se spune că bananele îngrașă, în acest regim alimentar, bananele intervin ca sursă necesară de potasiu și sodiu pentru organism.

Ziua 5

În a cincea zi de dietă indiană se consumă roșii, varză și brânză de vaci. Mai mult, este important să crești aportul de apă cu 1/4 din consumul zilnic. Dacă azi băut câte 2 litri de apă zilnic până acum, de azi începi să bei 2,5 litri.

Ziua 6

Se reia parțial dieta din ziua precedentă. Poți să mănânci varză, brânză de vaci și alte legume, dar fără roșii. În schimbi, poți să-și faci o supă de roșii.

Ziua 7

Ultima zi a dietei indiene este și cea mai importantă. În această zi, poți să bei un suc de fructe proaspete și este indicat să mănânci o cană de orez brun sau alte legume.

Sursa foto: Pixabay / Pexels