Ducesa Kate s-a murdărit pe mâini

Ducesa Kate s-a murdărit pe mâini
Ducesa de Cambridge nu se sfiește să se murdărească pe mâini și nu se dă în lături să muncească în folosul comunității. În ciuda funcției, participă activ la astfel de acțiuni. Zilele trecute a ajutat la plantarea unei grădini.

Kate, ducesa de Cambridge, a participat săptămâna trecută la amenajarea unei grădini în cadrul unei eveniment caritabil dedicat familiilor copiilor dintr-un centru de îngrijire paliativă.

Îmbrăcată într-o rochie lejeră, de vară, ducesa și-a umplut mâinile cu pământ și a plantat arbuști la The Nook, un centru de îngrijiri paliative din estul Angliei. Acțiunea, scrie presa din Marea Britanie, face parte dintr-o iniţiativă mai amplă, organizată de asociaţia caritabilă Together for Short Lives, în scopul strângerii de fonduri pentru cele 54 de centre de îngrijire paliativă dedicate copiilor din Marea Britanie și a căror activitate e îngreunată în această perioadă, din cauza pandemiei de COVID-19.

Reprezentanții familiei regale au distribuit pe social media o imagine cu ducesa. ”Aş dori să mulţumesc personalului minunat pentru toată munca pe care o depune în centrele pentru copii de pe teritoriul Regatului Unit. Grija şi educaţia pe care le oferiţi copiilor şi familiilor aflate în situaţii inimaginabile sunt pur şi simplu inspiraţionale”, a declarat Kate, citată într-un comunicat de presă dat publicităţii de Palatul Kensington.


Poftiți la spectacol! Săptămâna Octavian Cotescu la Teatrul „Bulandra”

Cele mai bune macaroane cu brânză. Se fac în 30 de minute


Kate, care a vizitat joi centrul The Nook, patronează East Anglia’s Children’s Hospices (EACH), organizaţia în administrarea căreia se află acesta. Acest centru oferă îngrijire copiilor care suferă de afecţiuni care le pun viaţa în pericol, acordându-le asistenţă medicală de specialitate, vacanţe pe perioade scurte, activităţi, terapii, consiliere şi alte servicii.

Ducesa de Cambridge a avut un mesaj emoționant și pentru familiile care au în îngrijire copii cu afecţiuni cronice: ”Ştiu că este mai dificil în prezent, aşa că gândurile mele sunt alături de voi”.

Nu este prima dată când ducesa de Cambridge, mamă a trei copii, se implică în astfel de activități. Luna aceasta ea a vizitat mai multe afaceri independente din Regatul Unit, pentru a-i încuraja pe întreprinzătorii grav afectați de pandemie.

Sursa foto: Instagram / kensingtonroyal