Cele mai bune macaroane cu brânză. Se fac în 30 de minute

Cele mai bune macaroane cu brânză. Se fac în 30 de minute
Macaroane cu brânză, un desert ce pare la îndemâna oricui. Dar, dacă țineți cont de câteva detalii ar putea deveni cu adevărat delicioase. Gospodinele experimentate adaugă ingrediente noi, de fiecare dată când prepară macaroane cu brânză.

Dacă vrei neapărat un desert, ei bine, macaroanele cu brânză te-ar putea scoate din încurcătură. Pare desertul cel mai ușor de preparat, dar mulți ignoră câteva detalii care face ca macaroanele cu brânză să fie cu adevărat delicioase.

Cum faci cele mai bune macaroane cu brânză

Macaroanele cu brânză este un desert ușor de făcut și destul de ieftin.

Ingrediente

  • 500 de grame de paste,
  • 500 de grame de brânză proaspătă de vaci,
  • 250 de grame de brânză telemea sărată,
  • două ouă,
  • 120 – 130 de grame de zahăr pudră,
  • 50 de grame de unt şi o esenţă, care poate fi de vanilie, migdale sau lămâie. Esenţa de migdale este ingredientul minune: dă un miros aparte în combinaţie cu celelalte ingrediente.
  • 50 -100 de grame de stafide.

Mod de preparare

  • Se fierb pastele în apă cu sare, timp în care se pun stafidele la deshistratat. Într-un bol separat, se amestecă brânzeturile cu ouăle, zahărul pudră, esenţa de migdale. Compoziţia poate să se odihnească aproximativ 15 minute.
  • Se scot pastele de la fiert şi se trec printr-un jet de apă rece.
  • Compoziţia se amestecă cu pastele, după care întreg conţinutul se pune într-o tavă, care în prealabil a fost unsă cu unt şi pudrată cu pesmet.
  • Macaroanele cu brânză trebuie să stea la cuptor 30-35 de minute, la o temperatură de 180 de grade.
  • După ce le scoateţi, bine ar fi să le lăsaţi să se răcească puţin pentru că altfel nu o să reuşiţi să le porţionaţi.
  • Unele gospodine presară deasupra crustei zahăr tos și nuci pisate. Altele pun în compoziție șuncă, brânză de burduf.