Divorțul dintre Melania și Donald Trump devine realitate? Imaginile vorbesc de la sine

Divorțul dintre Melania și Donald Trump devine realitate?  Imaginile vorbesc de la sine
Divorțul dintre Melania și Donald Trump devine realitate? Internauții și-au făcut deja o părere. Toate speculațiile care au fost făcute în ultimele luni par a fi avut un răspuns la plecarea fostului cuplu prezidențial. Melania pur și simplu a refuzat să stea alături de soțul ei pentru o ultima fotografie de cuplu după coborârea din Air Force One.

La coborârea din avionul prezidențial, în timp ce Donald Trump s-a oprit să mai salute, pentru ultima dată audiența, făcând cu mâna, Melania Trump nu i s-a alăturat. Gestul ei a determinat utilizatorii de social media să speculeze dacă fosta primă doamnă va divorța în curând de soțul ei.

Nici măcar nu s-au ținut de mână, așa cum au făcut-o la plecarea din Casa Albă.  Și atunci însă, au avut doar un scurt moment de apropiere. De data aceasta, fiecare a fost pe cont propriu.

Soții Trump au zburat de la baza comună Andrews din Washington DC către West Palm Beach din Florida. Ei au fost întâmpinați de reporteri pe pistă. Fostul președinte s-a oprit să facă semn cu mâna pentru camerele de luat vederi. Fosta primă doamnă însă s-a îndreptat direct spre mașina care îi aștepta pe pistă. Pe scara avionului cei doi soți nu s-au ținut de mână și au salutat audiența, cu mâna, separat.

Divorțul dintre Melania și Donald Trump devine realitate? Imaginile vorbesc de la sine

La 11:08 ora locală (16:08 GMT), Donald și Melania Trump au debarcat din Air Force One pentru a se îndrepta spre Mar-a-Lago. Fostul președinte a spus câteva cuvinte reporterilor. Melania Trump nu i-a rămas alături. Ea s-a îndreptat direct spre mașina care îi aștepta.

Divorțul dintre Melania și Donald Trump devine realitate?

Imaginile video surprinse cu  Prima Doamnă lăsându-l în urmă pe soțul ei au fost distribuite pe rețelele de socializare, utilizatorii glumind că este „gata”. Unul a spus: „Melania este gata. Ea a renunțat deja la poză.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @lifestyle_orlando

Utilizatorii Twitter au sugerat, de asemenea, că imaginile video arăta cum cei doi Trump sunt aproape de divorț, acum odată mandatul lui Donald Trump fiind încheiat. Un utilizator a spus: „Este o mișcare de divorț, haha”. Un altul a adăugat: „Propria lui soție abia aștepta să scape de el”. Unii utilizatori au observat că Donald Trump „a împins-o” pe Melania Trump spre mașină și a spus că sunt „nepoliticoși până la capăt”.

Zvonurile despre divorț au izbucnit anul trecut

Zvonurile despre divorț au luat amploare după ce Donald Trump a pierdut alegerile în fața lui Joe Biden, care a depus, miercuri, jurământul ca președinte al SUA.

Omarosa Manigault Newman, fosta asistentă a Melaniei Trump, a declarat în noiembrie: „Melania numără fiecare minut până când acesta (n.r. – Donald Trump) nu mai este din funcție și ea poate divorța. Dacă Melania ar încerca să îi servească umilința supremă și să plece în timp ce se află în funcție, ar găsi o modalitate de a o pedepsi”. Ea a adăugat mai târziu la Lorraine ITV, că „doamna Trump este respinsă de soțul ei”.

Pe de altă parte, Melania Trump a ținut un scurt discurs înainte de a urca în Air Force One, după ce fostul președinte, soțul ei, a invitat-o ​​să „spună câteva cuvinte”. Ea a spus: „A fi prima ta doamnă a fost cea mai mare onoare a mea. Vă mulțumesc pentru dragostea și sprijinul dumneavoastră, veți fi în gândurile și rugăciunile mele. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți. Dumnezeu să vă binecuvânteze familiile și Dumnezeu să binecuvânteze această frumoasă națiune”, conform Express.co.uk.

Sursa foto / video: Instagram

Parada modei la final de mandat. Câți bani aveau pe ele femeile Trump

Recomandarile noastre