Divorțul  unui celebru actor a durat 10 ani, dar acum instanța a decis. A făcut un copil cu amanta și a pierdut marea dragoste

Divorțul  unui celebru actor a durat 10 ani, dar acum instanța a decis. A făcut un copil cu amanta și a pierdut marea dragoste
S-au iubit foarte mult, au trecut peste nemulțumirile părinților ei, s-au căsătorit, erau faima Hollywood-ului. Au făcut patru copii împreună, dar totul s-a năruit într-o zi.

S-au despărțit în fapt în anul 2011, după ce presa americană a aflat ca actorul este tatăl unui băiat, Joseph, conceput în secret cu menajera familiei sale, Mildred Patricia Baena. Arnold Schwarzenegger a recunoscut relația. Dar a susținut că nu a știut până atunci că el era tatăl băiatului lui „Patty”. Menajera lor născuse copilul la câteva luni după ce Maria adusese și ea pe lume al patrulea fiu al cuplului.

Maria Shriver, membră a familiei Kennedy și cunoscută jurnalistă a postului NBC, nu a putut trece peste faptul că soțul ei iubit, pe care-l sprijinise să ajungă guvernator al Californiei, a trădat-o. A înșelat-o cu femeia care îi era și menajeră și confidentă.

Arnold Schwarzenegger a sperat până în ultima clipă că va avea parte de înţelegere, de iertare de cea cu care a împărţit 25 de ani de viaţă. Dar Maria Shriver nu a putut să treacă peste povestea dezvăluită de presă.  S-a despărţit de soţul ei şi a decis, la două luni, să ceară divorţul. De atunci au mers pe drumuri separate.

Divorțați oficial după 10 ani. „A fost o prostie majoră”

Actorul a regretat mereu despărțirea de femeia care fusese marea sa iubire, pentru care s-a luptat să-i convingă familia că el, un tânăr actor austriac va putea să-i ofere o viață frumoasă.  Într-un interviu din 2017, a fost întrebat despre cererea de divorț depusă de Maria și dacă a reflectat la ce s-a întâmplat. Arnold a răspuns: „Nu am nevoie de timp pentru a reflecta, când știu că a fost o prostie majoră.”

Abia acum, după 10 ani de la începerea procesului de divorț, o instanță din America a decis desfacerea căsătoriei și împărțirea averii de 400 de milioane aproape egal. Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver sunt divorțați oficial. Ambii foști parteneri sunt angajați în alte relații, iar tensiunile dintre ei au dispărut între timp. Se întâlnesc la masă cu copiii lor, două fete și doi băieți.

Maria și Arnold cu cei patru copii: Katherine, 32 de ani, Christina, 30 de ani, Patrick, 28 de ani și Christopher, 24 de ani

Divorțul a durat timp de un deceniu din cauza lipsei de motivație și a unui acord complex de soluționare a partajului, potrivit site-ului TMZ.

Când a aflat actorul că este tatăl băiatului menajerei?

Menajera Patty Baena l-a născut pe Joseph pe 2 octombrie 1997, la doar câteva zile după ce Maria Shriver a născut cel de-al patrulea copil al cuplului. Nu a spus nimic nimănui despre tată. Abia în mai 2011 presa a aflat și a dezvăluit că băiatul de 14 ani al menajerei era al celebrului actor din Terminator.

Baena s-a fotografiat cu mama sa, Mildred Patricia „Patty” Baena

S-a scris că Arnold Schwarzenegger a aflat că acel copil este al lui abia după 7-8 ani de la nașterea sa. Era atunci, însă, în campanie electorală, apoi guvernator al Californiei, iar o asemenea știre l-ar fi distrus.

Joseph a terminat școala, are acum 24 de ani și este apropiat de tatăl său. Cei doi merg adesea împreună la sală și își împărtășesc acțiuni și mesaje pe Instagram sau Twitter. Fiul lui Arnold Schwarzenegger are constituția tatălui său și lucrează mult ca să-i semene la musculatură.