Arnold Schwarzenegger, mândru că e bunic. Uite ce frumoase sunt fiica și nepoata lui!

Arnold Schwarzenegger, mândru că e bunic. Uite ce frumoase sunt fiica și nepoata lui!
Arnold Schwarzenegger a devenit bunic în august după ce fiica sa Katherine a dat naştere primului său copil, o fetiță. Este prima nepoată a actorului de 72 de ani care are cinci copii.

Dintre toți cei cinci copii și actorului din “Terminator”, cei mai cunoscuți sunt Patrick și Katherine. Ambii își doresc să calce pe urmele tatălui lor și să aibă cariere de succes, dar nu neapărat în lumea filmului. Fiica cea mare a actorului Arnold Schwarzenegger și a jurnalistei Maria Shiver este la fel de populară ca părinții ei. Blogger și autoare de cărți, Katherine, în vârstă de 31 de ani, este căsătorită cu actorul Chris Pratt (41 de ani), cunoscut pentru rolul din “Gardienii Galaxiei”. 

Katherine Schwarzenegger și Chris Pratt / Sursa foto: Facebook

În luna august a anului trecut, Chris Pratt și Catherine au devenit părinții unei fetițe pe care au numit-o Layla, spre fericirea bunicului Arnold, care abia aștepta să-și cunoască nepoata: „Cred că este o experienţă unică… doar dacă te gândeşti la bagajul său genetic (…) Va fi Kennedy, Schwarzenegger şi Pratt”, declara actorul în vârstă de 72 de ani anul trecut.

Bebelusa Layla, prima plimbare împreună cu mama sa 

Zilele trecute, Katherine Schwarzenegger a împărtășit o primă fotografie din prima călătorie a fiicei sale Lyla, acum în vârstă de 4 luni. În poză, micuța poate fi observată în timp ce se odihnește într-un marsupiu cu animal print purtat de mama ei strălucitoare. Katherine arăta cât se poate de fericită în timp ce poza pe nisipul umed la malul marii, purtând o căciulă, cămașă, o haină și o pereche de blugi largi: “Am luat-o pe Layla în prima noastră călătorie și wow sunt atât de multe de luat cu noi! Inveți multe despre ceea ce ai nevoie cu adevărat după prima călătorie!”, a scris fiica lui Arnold  în descrierea pozei. 

Ea și Pratt au început anul 2021 cu o plimbare pe plajă, în timp ce o scoteau pe Lyla la o plimbare pe litoral înainte de a porni pe drum. Katherine a împărtășit un selfie de familie în timp ce stăteau liniștiți lângă ocean și priveau spre noul an. Familia foarte discretă nu a împărtășit niciodată poze cu Lyla pe rețelele de socializare, astfel că imaginile surprinse au făcut deliciul fanilor, chiar dacă micuța putea fi văzută doar din spate, în timp ce dormea liniștită la mama sa în brațe. 

Recomandarile noastre