Doar Dumnezeu îl poate salva. Benone Sinulescu se luptă să trăiască

Doar Dumnezeu îl poate salva. Benone Sinulescu se luptă să trăiască
Momente cumplite pentru marele cântăreț al României, Benone Sinulescu. Este într-o stare foarte gravă. Medicii nu știu dacă poate rezista.

A fost găsit inconștient în propria locuință și internat de urgență. Ce se întâmplă acum cu Benone Sinulescu.

Doar Dumnezeu îl poate salva. Benone Sinulescu se luptă să trăiască

A început să aibă probleme cu sănătatea în perioada pandemiei și, din nefericire, nu a avut acces la un medic de specialitate. Asta a făcut ca starea cântărețului Benone Sinulescu să se agraveze. Mai târziu a reușit să fie consultat de un specialist din Timișoara care a spus că artistul are nevoie urgentă de operație.

Din nefericire, a fost găsit în stare de inconștiență în propria locuință și internat într-un centru de îngrijiri paleative de lângă municipiul Arad. Cel care a trimis un mesaj prin care cere „ajutor pentru salvarea vieții lui Nea Beni” este fostul său impresar, Ionuț Pavel.

„Se stinge fără un ajutor de specialitate”

Benone Sinulescu se află într-o stare foarte gravă și se stinge fără un ajutor de specialitate într-o clinică de îngrijiri paleative din localitatea Vladimirescu, de lângă Arad. Cum s-a ajuns la această situație? Starea artistului a început să degenereze în urmă cu un an și anumite semne spuneau că este nevoie urgentă de un consult al unui specialist și o îngrijire de specialitate. (…)

Rămas izolat pe perioada pandemiei, Nea Beni nu a avut acces la specialistul care poate ar fi ajutat mult la recuperarea sa medicală. Când în sfârșit, aflat într-o stare gravă, a fost dus la unul dintre cei mai buni medici de specialitate din Timișoara, care a tras un semnal de alarmă. Și a spus că Benone Sinulescu trebuia operat urgent din cauza înfundării arterei carotide. Și care, totodată, a cerut schimbarea medicației pe care artistul o primea în acel moment”, a declarat fostul impresar.

„Moartea lui poate interveni oricând în următoarele zile”

Părea că starea de sănătate a lui Benone Sinulescu se îmbunătățise, însă a fost doar pentru foarte scurt timp.  „După schimbarea medicației, starea lui Nea Beni părea că se poate îmbunătății dar nu a fost decât o mică perioadă de tranziție. Deși tensiunea îi crescuse foarte mult (valori ale tensiunii și de 20 cu 10), persoanele din jurul său nu au crezut că se poate întâmpla ceva mai răuș.

Dar s-au înșelat. (…)   Nea Beni a fost găsit joi inconștient, căzut în casă. Cu toate acestea, Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgență, ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului. O clinică ce nu are condițiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment (RMN sau Electroencefalogramă).

Și unde se așteaptă «momentul de final» al artistului. O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile”, a dat vestea îngrozitoare Ionuţ Pavel. Potrivit dcnews.ro, Ionuț Pavel și soția lui Benone Sinulescu nu pot comunica cum trebuie, pentru că nu sunt în relații bune.

„Eu cu doamna Sinulescu nu ne aflăm în cele mai bune relații în clipa de față, dar am încercat și am reușit să mai vorbesc cu un nepot de-ai dânsului. Și el caută să-și protejeze familia”, a afirmat fostul impresar al marelui cântăreț.

Surse foto: impact, b1tv

 

Recomandarile noastre