Doar Messi știe să facă asemenea cadouri. Iată câți bani a dat pentru a le face o bucurie colegilor

Doar Messi știe să facă asemenea cadouri. Iată câți bani a dat pentru a le face o bucurie colegilor
Și-a împlinit cel mai mare vis, iar Messi a vrut să-și răsplătească colegii. Potrivit informațiilor oferite de tntsports.com, el le-a oferit acestora 35 de telefoane IPhone 14 placate cu aur.

Messi a cumpărat telefoane și pentru stafful tehnic, a cerut să fie placate cu aur de 24 de karate, iar fiecare exemplar să aibă pe el gravat numele jucătorului sau al unei persoane din staff, alături de logo-ul naționalei Argentinei.

Potrivit informațiilor oferite de publicația gol.carcol.tv, comanda a fost livrată chiar la locuința lui Messi, de la Paris, pe 25 februarie. Telefoanele l-au costat pe Messi peste 210.000 de dolari. În partea de sus a telefonului mai este gravat nu doar numele de familie, dar și numărul de pe tricou al fiecărui sportiv.

„A spus că vrea un cadou special pentru a sărbători incredibila victorie”

„Lionel  este unul dintre cei mai loiali jucători şi ne-a contactat la câteva luni după finala Cupei Mondiale. A spus că vrea un cadou special pentru a sărbători incredibila victorie, dar nu a vrut ceasuri. Aşa că i-am sugerat asta şi i-a plăcut ideea”, a mărturisit CEO-ul companiei, Ben Lyons. Fotografiile superbelor telefoane au fost distribuite și pe rețelele de socializare și au fost apreciate de internauți.

Cum arată telefonul lui Messi

În 2019, super starul le-a arătat fanilor și cum arată superbul său telefon, tot un Apple, îmbrăcat complet în aur, cu numele său inscripționat. iPhone-ul XS Max a costat aproximativ 1300 de euro, dar personalizat, l-a costat pe Messi nu mai puțin de 7000 de euro.

Interesant este faptul că pe spatele superbului aparat apare, alături de numele Messi și numărul 10, dar sunt inscripționate și numele soției, Antonella, și ale copiilor pe care cei doi îi au împreună, Thiago, Ciro şi Matteo.

Recomandarile noastre