Doctorul s-a iubit cu ea, deși el avea 31 de ani, iar ea 15. Au recunoscut tot în fața părinților ei și acum își împărtășesc povestea cu întreaga lume

Doctorul s-a iubit cu ea, deși el avea 31 de ani, iar ea 15. Au recunoscut tot în fața părinților ei și acum își împărtășesc povestea cu întreaga lume
Vi-l mai amintiți, oare, de pe vremea când făcea parte din trupa Axxa? Erau patru băieți care făceau furori la începutul anilor 2000. Din ei, doar Dinu mai este și acum în showbiz.

După ce foarte mult timp nu prea s-a mai auzit nimic de el, de câteva zile, numele lui Dinu Maxer este din nou vehiculat. I-a apărut numele într-o carte și știri de tot felul au început să curgă. Nu-s foarte măgulitoare fiindcă fac parte din trecutul lui tumultos cu o vedetă. Nimic despre ceea ce face ca medic la Spitalul Universitar, despre rarele proiecte legate de muzică. Dar aducerea în prim-plan a unei povești din acea carte, despre care artistul spune că nu are cunoștință, nu știrbește cu nimic imaginea idilică a vieții sale de familie. Andreea îi este alături de ani buni, iar cei doi copii le face viața frumoasă.

Însă puțină lume știe că, deși lumea în care trăiește este strălucitoare și familia pe care și-a format-o alături de Deea îl împlinește, totul între ei a pornit când ea era o minoră extrem de frumosă. Dinu s-a îndrăgostit când încă nu știa câți ani are în buletin Deea. Și a trăit ani la rând de frământări.

La 31 de ani, Dinu Maxer și-a făcut iubită minoră

Dinu Maxer a povestit la un moment dat, în cadrul unei emisiuni TV, că a cunoscut-o pe Deea, soția sa, pe când aceasta avea vârsta de doar 15 ani. Artistul spune că atunci s-a frământat mult dacă să intre sau nu într-o relație cu ea. El avea mai mult decât dublul vârstei ei, atunci. În final, spunea Dinu Maxer, dragostea a învins. S-au iubit pe ascuns, iar după ce tânăra a devenit majoră, cei doi și-au unit destinele și în fața autorităților. Acum formează o frumoasă familie cu doi copii.

„Deea avea 15 ani și eu aveam 31 de ani atunci. Am demonstrat că nu contează diferența de vârstă și nici la câți ani începi o relație. Ea termina clasa a 9-a atunci. M-am gândit atunci dacă îmi place atât de mult de ea sau nu. Mi-am dat seama că vor fi multe săgeți ațintite spre mine. Am ținut ascuns totul până a împlinit 18 ani. Familia nu a știut chiar imediat. Părinții ei au aflat până când ea a făcut 16 ani, ai mei nu au aflat, dar au bănuit. Au fost de acord în cele din urmă”, a declarat Dinu Maxer.

Și-au dus copiii, aseară, să-l vadă pe Moș Crăciun

Joi seară, Dinu și Deea Maxer au răspuns invitației soților Brigitte și Florin Pastramă să participe cu copiii lor la sosirea lui Moș Crăciun în localul lor, transformat într-o feerie pentru cei mici. A fost și Oana Roman cu fetița sa și alte câteva vedete din showbiz. Copiii s-au dus rând pe rând la Moș Crăciun, i-au spus poezii sau l-au lat la întrebări. Fetița de 2 ani a lui Dinu și Deea a fost cea mai dezinvoltă. S-a urcat în brațele Moșului, și-a luat punguța și a început să caute în ea ca să vadă ce i-a adus. A urmat apoi, joaca.

Sursa foto: Instagram