Doi concurenți ai emisiunii “Mireasa” trec printr-o dramă la început an. Situația este complită pentru foștii câștigători

Doi concurenți ai emisiunii “Mireasa” trec printr-o dramă la început an. Situația este complită pentru foștii câștigători
Cu puțin timp în urmă, erau în culmea fericirii și își anunțau prietenii de pe contul de socializare că vor deveni părinți. Acum, toată bucuria s-a spulberat.

Ei au dat mesajul mult așteptat în preajma Crăciunului, când Ela și-a arătat și burtică de graviduță. „Acum un an ne-am jurat iubire eternă și doar visam la ceea ce am reușit să realizăm împreună Dumnezeu ne-a răsplatit cu cea mai mare binecuvântare de pe pământ, aceea de a fi părinți! Vă iubesc enorm, comorile mele!”, au spust cuvintele brunetei.

„Îngerașul meu a vrut să mă vegheze de sus…”

Ela și Petrică nu-și pot reveni din șoc, iar bruneta a postat pe contul de socializare o fotografie pe patul de spital. Ea a mărturisit că  a pierdut sarcina și a afirmat că niciodată nu-l va uita pe îngerașul nenăscut. De când s-a întâmplat această nenorocire, cei doi nu-și pot opri lacrimile.

Încă din perioada emisiunii, ei au vorbit tot timpul de copilul pe care și-l doresc enorm. „Îngerașul meu a vrut să mă vegheze de sus… O să te port mereu în suflet și în gând.”, a fost mesajul transmis de Ela, în mediul online.

Fanii au sărit imediat să o îmbărbăteze

Fanii cuplului sunt cu tot sufletul alături de cei doi și sunt pur și simplu șocați de tragedia lor.: „Off! Doamne ferește ce rău îmi pare, fii puternică Ela, multă sănătate!”, „Doamne ferește, multă putere, să treceți peste acesta nenorocire!”, „Doamne, ce veste urâtă! Îmi pare atât de rău pentru ei!”, „Îmi pare rău. Era un copil dorit și așteptat cu mare drag. Așa a vrut Dumnezeu. Păcat!”, „Trist și dureros!”, sunt câteva dintre mesajele primite.

“Dumnezeu să vă dea putere să treceți peste așa mare durere”

„Vai, îmi pare tare rău, nu trebuia să se întâmple asta, dar nu disperați, dragii mei! Dumnezeu ne dă totul când trebuie! Multă sănătate și încredere!”, „Fiți puternici, dragii mei, e așa o durere mare! Dumnezeu să vă dea putere să treceți peste așa mare durere!”, au mai spus fanii.

Recomandarile noastre