Doliu fără margini. Fiul celebrei actrițe s-a sinucis!

Doliu fără margini. Fiul celebrei actrițe s-a sinucis!
Se spune că nu există durere mai mare decât a părinților care își pierd copiii. O celebră actriță trece prin momente groaznice, după ce fiul ei a decis să își pună capăt zilelor, imediat după aniversare.

Cunoscutul DJ Desduné, pe numele său adevărat Ian Alexander Jr., fiul cunoscutei actrițe Regina King, s-a sinucis vineri noaptea, pe 19 ianuarie. Cu câteva zile în urmă, tânărul tocmai împlinise vârsta de 26 de ani.

„Familia noastră este devastată în cel mai profund nivel de pierderea lui Ian. Era o lumină atât de strălucitoare care ținea atât de profund la fericirea celorlalți”, a transmis Regina King revistei People.

În vârstă de 51 de ani, celebra actriță recompensată inclusiv cu un premiu Oscar, e devastată de pierderea fiului. Cunoscut DJ, Ian Alexander Jr. era unicul fiu al actriței, rezultat din căsnicia cu fostul său soț, producătorul muzical Ian Alexander Sr.

lsșfsd

Într-o declarație mai veche pentru People, actrița a spus despre fiul său că este „un tânăr uimitor”. În ciuda premiilor și  a unei cariere fulminante, actrița spunea că fiul ei reprezintă cel mai important motiv de mândrie pentru ea. A recunoscut că nu i-a fost ușor să își crească singură băiatul, după nouă ani de mariaj cu tatăl acestuia. Dar nimic nu era mai puternic decât iubirea pentru fiul său.

„Nu știi ce înseamnă iubirea necondiționată. Poți spune că știi, dar dacă nu ai un copil, nu știi cu adevărat. Odată ce treci prin această experiență, realizezi că este lucrul care îți oferă cea mai mare împlinire”, a mărturisit actrița.

Tânărul DJ și-a iubit mama mai presus de orice

Cei doi au avut mereu o relație specială mamă – fiu. Dovadă stau cuvintele deosebite ale tânărului. „Să te am pe tine ca mamă este cel mai mare dar pe care l-aș fi putut cere.  Să fii tot ceea ce ești și totodată să ai timp să fii alături de mine, să mă iubești și să mă susții necondiționat este cu adevărat remarcabil.

Niciun supererou din Universul Marvel nu se ridică la nivelul tău – tu ești adevăratul supererou! Te iubesc, mama. Astăzi și în fiecare zi”, a scris Ian pe Instagram anul trecut, de ziua de naștere a mamei sale, actrița Regina King.

Ultimele postări ale lui Ian Alexander Jr.

Cu câteva zile înainte să și ia viața, Ian Alexander Jr. a avut postări pe rețelele sociale care, acum, sunt interpretate ca fiind semnale ale unei stări de spirit negative.

„Știți episodul acela din SpongeBob în care intră în mintea lui și acolo sunt câțiva mini-Spongebobi care își pierd controlul? Da, acesta atinge un punct sensibil”, a scris Ian pe Twitter cu cinci zile înainte de a-și lua viața. În aceeași zi a postat, pe Instagram, anunțând un viitor eveniment, la finalul acestei săptămâni, pe 28 ianuarie.

Asta, după ce, cu două săptămâni în urmă, odată cu lansarea piesei „Green Eyes”, anunța să se va lăsa de fumat dacă piesa trece de 1 milion de vizualizări. „Sănătatea mea e în mâinile voastre”, a scris artistul. Piesa nu a strâns încă nici 8500 de vizualizări.

Într-o postare recentă pe Instagram, DJ Desduné, a scris „Nu cred că Instagram este sănătos pentru mine”.

Sursa foto: Instagram