Suverana Marii Britanii nu va avea parte de niște sărbători liniștite. Cu doar câteva săptămâni înainte de Crăciun, Vulcan, un câine din rasa Dorgi, un amestec de dachshund-corgi, a murit, anunță dailymail.com. 

Cunoscută a fi o mare iubitoare de câini, Majestatea sa a fost devastată când a primit vestea că Vulcan a murit, la vârsta de 13 ani. Vestea morții lui Vulcan vine la doar câteva zile după ce Kate Middleton și Prințul William și-au luat rămas bun de la cățelul lor, Lupo.

Casa Regală nu a dat încă o poziție oficială 

Palatul Buckingham nu a făcut încă comentarii publice cu privire la moartea câinelui, dar, potrivit Rebecca English, de la Daily Mail : „Regina plânge pierderea unuia dintre ultimii doi câini rămași cu doar câteva săptămâni înainte de Crăciun.” Pe Twitter, Rebecca a notat faptul că moartea lui Vulcan o lasă pe Regină cu doar un câine, pe nume Candy care, de asemenea, este un Dorgi. 

Sursa foto: dailymail.com

Este cunoscut deja faptul că regina a luat în urmă cu ceva timp hotărârea de a nu mai împerechea căinii, rămânând doar cu Candy și Vulcan, motivând că nu își dorește că aceștia să sufere când ea nu va mai fi. 

Regina Elisabeta și Prințul Philip se află la Castelul Windsor, acolo unde familia va rămâne în timpul sărbătorilor de iarnă. În acest an, cei doi vor rupe tradiția de sărbători și vor petrece Crăciunul singuri la Palatul Windsor, din cauza pandemiei de coronavirus. 

Cum arată cel mai popular inel de logodnă din lume. Îi aparține Ducesei de Cambridge

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp