Doliu în distribuția Seinfeld. A murit o mare vedetă

Doliu în distribuția Seinfeld. A murit o mare vedetă
Actrița Estelle Harris, care a interpretat-o pe mama lui George Costanza în Seinfeld și a dat voce doamnei Potato Head din Toy Story, a murit la vârsta de 93 de ani.

Potrivit fiului ei, Glen Harris, vedeta a murit din cauze naturale în casa ei din Palm Desert, California, sâmbătă seara. Mai avea doar câteva zile până la cea de-a 94-a aniversare, care ar fi avut loc pe 22 aprilie. „Cu cea mai mare remușcare și tristețe anunț că Estelle Harris a decedat în această seară, la ora 18:25”, a dezvăluit Glen pentru Deadline, precizând că și-a ținut mama în brațe înainte de „a-și da ultima suflare”.

„Bunătatea, pasiunea, sensibilitatea, umorul, empatia și dragostea ei au fost practic de neegalat, iar toți cei care au cunoscut-o îi vor simți teribil de mult lipsa”, a mai transmis fiul ei.

Mama lui George din Seinfeld s-a născut în Manhattan

Actrița Estelle Harris s-a născut în aprilie 1928 în Manhattan, în familia unor imigranți polonezi care dețineau un magazin de dulciuri. A crescut într-o suburbie din Pittsburgh, dar în cele din urmă s-a mutat înapoi în oraș și s-a căsătorit cu Sy Harris. Cei doi au avut împreună trei copii: Eric, Glen și Taryn. În 2013, vedeta a suferit o intervenție chirurgicală pentru a îndepărta cancerul din nas.

Harris a început să joace în diverse teatre comunitare de amatori în 1977, în timp ce-și creștea copiii, iar în cele din urmă a găsit celebritatea, jucând în The Suite Life of Zach and Cody, iCarly, Curb Your Enthusiasm, The Proud Family, Sabrina the Teenage Witch și multe altele.

Ea a debutat în Looking Up și apoi în Once Upon a Time in America, înainte de a obține un contract de trei episoade în Night Court, potrivit People. Actrița Estelle Harris a apărut în 27 de episoade din Seinfeld între 1992 și 1998, interpretând un personaj care, în mod ironic, avea același nume cu ea.

Când a fost întrebată care este episodul ei preferat din serialul de succes, a dat un răspuns destul de neașteptat: „Oh, masturbarea”, a declarat ea pur și simplu, arată Daily Mail. De asemenea, actrița Estelle Harris a jucat celebrul rol al doamnei Potato Head în Toy Story 2, 3 și 4. Toy Story 4 a fost ultimul ei titlu.

Ea a avut peste 100 de titluri de film în CV-ul său de-a lungul celor 45 de ani de carieră și a devenit cunoscută ca o figură maternă, jucând adesea rolul mamei în emisiuni și filme.

„Mama universală”

„Sunt mama universală”, a declarat ea pentru Chicago Tribune în 1995. „Negrii, asiaticii, WASP, italienii, evreii – toți spun: Oh, ești exact ca mama mea. Asta mă face să mă simt bine”.

În ciuda faptului că a interpretat personaje gălăgioase, ea nu s-a descris niciodată ca atare, spunând: „Vorbesc deschis, dar nu-mi place să rănesc sentimentele oamenilor. Suntem cu toții în asta împreună. Cu toții trebuie să ne confruntăm cu moartea, așa că, cu cât ne este mai ușor să o facem unii altora, cu atât mai bine”.

De asemenea, ea a devenit cunoscută ca regina reclamei de pe Madison Avenue pentru că avea o voce unică, potrivit Deadline. Era cunoscută pentru faptul că rezerva până la 25 de reclame pe an.

„Pasiunea ei era munca ei și munca ei era pasiunea ei”, a mai spus fiul ei, Glen. Celebrei actrițe îi supraviețuiesc trei copii, trei nepoți și un strănepot.

Sursa foto: Instagram