Cel mai ciudat secret al Casei Regale. Iată ce cară prințesa mereu în geantă. „Îi menține tinerețea, la 71 de ani”

Cel mai ciudat secret al Casei Regale. Iată ce cară prințesa mereu în geantă. „Îi menține tinerețea, la 71 de ani”
Prințesa Anne, în vârstă de 71 de ani, este unul dintre cei mai muncitori membri ai familiei regale britanice, iar acum s-a aflat care este sursa energiei sale. E un secret bine păzit de alteță.

În ciuda vârstei de 71 de ani, prințesa Anne îi surprinde adesea pe admiratorii Casei Regale ca fiind cea mai harnică și energică dintre membrii familiei sale,  îndeplinind cele mai multe angajamente oficiale în 2021.

La 71 de ani, prințesa Anne debordează de energie și vitalitate

Cunoscută pentru abordarea sa realistă a lucrurilor și pentru perspectiva sa unică asupra vieții, Prințesa Regală tinde să meargă împotriva curentului, în special atunci când vine vorba de alimentație.

Fie că este vorba de infamul ei mic dejun cu banane foarte coapte (înnegrite) sau de cinele cu invitați unde cerea să fie servite câte zece feluri de deserturi, este corect să spunem că dieta neconvențională a lui Anne este mai degrabă fascinantă – iar sursa rezervei sale aparent nesfârșite de energie s-ar putea să vinp chiar din această direcție.

Regina poartă în poșetă o oglindă de mână, prințesa Anne cară un fruct

În timp ce putem presupune că persoane precum Regina, ducesa de Cambridge, contesa de Wessex și alte persoane regale poartă în poșete obiecte precum bomboane mentolate, rujuri sau o oglindă de mână, prințesa Anne cară întotdeuna un kiwi.

Da, ați citit bine. Oriunde merge, Prințesa Regală nu este niciodată prea departe de o sursă rapidă de hrană.

Fiica ei, Zara Tindall, spune: „Mama are întotdeauna un kiwi la ea”.

Zara Tindall

Înclinația Annei pentru acest fruct este dezvăluită în biografia regală „Queen Of Our Times” de Robert Hardman. Autorul a dezvăluit că prințesa adesea sare masa de prânz și preferă să scotocească în geanta ei pentru a găsi un fruct kiwi.

Plin de vitamine și bogat în antioxidanți

Știința susține alegerea prințesei Anne, deoarece kiwi sunt o sursă excelentă de vitamina C și vitamina K și reprezintă gustarea ideală pentru a oferi un impuls de energie instantaneu.

De asemenea, fructul este bun pentru sănătatea inimii, sănătatea digestivă și imunitate.

Kiwi sunt, de asemenea, bogate în antioxidanți – cercetările au arătat că un consum zilnic de niveluri ridicate de antioxidanți poate preveni anumite tipuri de cancer și poate limita riscul de boli cardiovasculare.