Fructele cu puține calorii. Îți satisfac și pofta de dulce

Fructele cu puține calorii. Îți satisfac și pofta de dulce
Mai ales vara suntem interesați de siluetă, să putem merge la plajă mulțumiți cum stă costumul de baie. Ca să rezistați ispitelor, uite ce fructe au puține calorii și satisfac pofta de dulce.

Există câteva alimente care pot înlocui cu succes zahărul. Sunt dulci, chiar dacă au un conținut redus de zahăr. De pildă, în loc de prăjituri, cea mai bună alegere pentru dinți sunt fructele cu aciditate scăzută, precum banane, căpșuni, pepeni sau piersici.

Fructele cu puține calorii

Fructe în loc de prăjituri. Este bogăție de fructe și legume în timpul verii și toamna. Puteți renunța la prăjituri și bomboane și să alegeri fructe dulci, dar cu un conținut slab de zahăr. Nutriționiștii le-au analizat pe toate fețele.

Fructele de pădure

Fructele de pădure au un gust dulce, dar conținutul ridicat de fibre înseamnă că au o cantitate redusă de zahăr. Acest lucru le transformă într-o alegere excelentă atunci când pofta de zahăr este legată de obiceiul de a mânca dulce. În plus, fructele de pădure au puternice proprietăți antioxidante și antiinflamatorii.

Ciocolată neagră

Puteți face o alegere sănătoasă alegând ciocolata neagră. Ciocolata neagră este cea care conține peste 70% cacao. De asemenea, conține compuși vegetali sănătoși cunoscuți sub numele de polifenoli. Unele studii au arătat că efectele antioxidante și antiinflamatorii ale acestor polifenoli pot ajuta la îmbunătățirea sănătății inimii. Atenție!, la fel ca ciocolata obișnuită, ciocolata neagră conține zahăr și grăsimi, așa că mâncați doar câteva pătrățele.

Curmale

Curmalele sunt fructe uscate, hrănitoare și foarte dulci. Chiar și uscate, sunt o sursă excelentă de fibre, potasiu, fier și compuși benefici ai plantelor. Sunt dulci, așa că puteți înlocui cu brio bomboanele.