Ducesa de Cambridge caută îngrijitoare pentru casă. Regulile de angajare sunt extrem de stricte

Ducesa de Cambridge caută îngrijitoare pentru casă. Regulile de angajare sunt extrem de stricte
Potrivit unui anunț publicat pe site-ul oficial al Royal Household, ducesa de Cambridge caută pe cineva care să-i fie de ajutor la Palatul Kensington.

Cine vrea să facă parte din stafful de la Palatul Kensington are acum ocazia. Dar atenție! Ducesa pune multe condiții.

Ducesa de Cambridge caută îngrijitoare pentru casă. Regulile de angajare sunt extrem de stricte

Sunt mulți cei care doresc să-i cunoască și să lucreze pentru membrii Familiei Regale, dar nu e ușor deloc să ajungi acolo. Asta pentru că Ducesa e extrem de strictă cu personalul. De aceea, toată lumea e curioasă să afle cine va fi persoana care va corespunde cerințelor lui Kate Middleton și va fi angajată.

Potrivit publicației Cosmopolitan, Kate Middleton și Prințul William dispun la Palatul Kensington, acolo unde locuiesc cu cei trei copii, de 20 de camere și au mare nevoie de ajutor. Atât pentru îngrijirea casei cât și pentru cea a celor trei năzdrăvani.

Ce calități trebuie să aibă candidatul ideal

Persoana care va ajunge să lucreze pentru Kate Middleton va trebui, în primul rând să dea dovadă de un maxim profesionalism și să respecte intimitatea Casei Regale. Și bineînțeles, să știe să se comporte cu copiii săi. Sub nici o formă Ducii nu vor accepta ca cineva care lucrează pentru ei să se enerveze și mai ales să ridice tonul în prezența copiilor. De asemenea, trebuie să fie atentă la toate detaliile. Cine se abate de la aceste reguli va fi concediat.

”Strigătul de orice fel este interzis, mai ales dacă cei trei copii ai Cuplului Regal se află prin apropiere. Abaterea de la această regulă poate duce la concedierea persoanei însărcinate cu îngrijirea casei. Dacă se întâmplă ca unul din copiii Ducilor să țipe unul la celălalt, atunci acesta trebuie dus într-un loc liniștit unde va putea să discute calm cu Prințul William sau cu Ducesa Kate.

Copiii trebuie să înțeleagă consecințele acțiunilor lor și să se asigure că nu le vor mai repeta. Astfel, viitoarea îngrijitoare a casei trebuie să aibă un ton calm și liniștit și totodată să fie foarte atentă la detaliile din jur”, spune un apropiat al Familiei Regale Britanice.

Copiii nu au voie să stea mult în fața ecranelor

Pe de altă parte, cei mici nu au voie să stea mult nici în fața ecranelor. ”Copiii noștri sunt fascinați de tehnologie. Prințesa Charlotte este încă mică, dar adoră să se uite la filme și desene animate. La fel și Louis. Prințul George este cel care iubește jocurile video și ar vrea tot timpul să stea în fața ecranului. Facem tot ce ne stă în putere pentru a le ajusta programul”, au declarat Ducii.

Sursă foto: catine

Recomandarile noastre