Prințul George și Prințesa Charlotte au voie să încalce această regulă strictă

Prințul George și Prințesa Charlotte au voie să încalce această regulă strictă
Prințului George și Prințesei Charlotte li se permite să încalce această regulă. Colegilor lor de clasă le este interzis să o facă.

Copiilor care fac parte din Familia regală, cum sunt Prințul George și Prințesa Charlotte, li se permite să încalce una dintre regulile școlii lor primare. E un privilegiu pe care colegii lor nu îl au.

Așa cum se știe, copiii cei mari ai ducilor de Cambridge învață la o școală privată, St. Thomas din Battersea. Familia lor are permisiunea de a face ceva care le ușurează momentul în care îi duc pe cei mici și îi lasă la școală.

Regula pe care Prințul George și Prințesa Charlotte o pot încălca

Conform regulilor școlii, elevii ar trebui să fie lăsați în afara porților școlii, atunci când sunt aduși. Măsura a fost luată pentru a minimiza riscul de răspândire a pandemiei. Însă Ducele și Ducesa de Cambridge își pot conduce copiii prin porțile școlii și îi pot însoți inclusiv în curte. Școala St. Thomas a introdus o serie de practici pentru a proteja personalul, studenții și familiile acestora în timpul pandemiei, inclusiv modificări ale procedurii de predare.

Acest lucru însemna că toți copiii trebuiau lăsați de părinți la poarta din față. Dar copiii Ducilor de Cambridge au permisiunea specială să fie conduși pe terenul școlii, scrie The Sun.

Expertul regal Katie Nicholl a declarat pentru Vanity Fair: „Potrivit unui părinte, școala a instalat numeroase măsuri de prevenire anti Covid-19, iar părinții trebuie acum să lase copiii la porțile școlii. Totuși, Ducii de Cambridge sunt încă capabili să-și conducă copiii pe terenul școlii”.

Prințul William și Kate Middleton îi conduc frecvent pe copiii lor la școală, neapelând la personal. Foarte rar apelează la ajutorul unei bone din Norland pentru a duce copiii la școală.  Măsurile speciale au fost acordate copiilor ca măsură de siguranță, având în vedere poziția, faima și familia lor. Copiii regali pot fi oricând ținte ale unor indivizi periculoși, mergând până la răpire. Iar englezii nu par revoltați pentru încălcarea acestei reguli școlare.

O altă sursă a declarat pentru Vanity Fair: „Copiii sunt foarte populari și au mulți prieteni. De asemenea, nu se laudă niciodată că sunt copii din Familia Regală. Fie William, fie Kate coboară din mașină să îi conducă la școală, și Ducii sunt sunt întotdeauna foarte prietenoși. Lui William îi place în special să discute cu unii dintre ceilalți părinți și se antrenează cu unele dintre mamele elevilor la Harbour Club, după plecare. Este foarte vorbăreț și amabil”.

Sursa foto: Instagram